Proprietatile pastailor de fasole galbena:
Beneficiile pastailor de fasole galbena:
-Fibrele din fasolea galbena ajuta la prevenirea constipatiei si la reglarea nivelului de zahar din sange;
-Fiecare portie de fasole contine 2 g proteine, care ajuta la mentinerea tesuturilor sanatoase (inclusiv oase si par);
-Fasolea galbena este considerata una dintre putinele legume bogate atat in proteine, cat si in fibre care duc la reglarea si la controlul colesterolului si reduc riscul aparitiei anumitor tipuri de cancer;
-In timpul digestiei, o parte din carbohidratii din fasolea galbena se descompun in zahar si formeaza energia necesara functionarii organismului; Vezi si: Tecile de fasole verde, un bun remediu dietetic si antireumatic
-De asemenea, minerale din fasoela galbena au capacitatea de a activa enzimele pentru a produce energie si pentru sustinerea metabolismul;
-Datorita continutului de celuloza, acid folic, magneziu si potasiu, consumul de fasole galbena micsoreaza riscul de a face stop cardiac;
-Antioxidantii din pastaile de fasole galbena previn deteriorarea oxidativa a celulelor, inclusiv a ADN-ului si a membranelor celulare.
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:
[…] Pastaile de fasole galbena. Proprietati si beneficii […]
[…] Pastaile de fasole galbena. Proprietati si beneficii […]
[…] Vezi si: Pastaile de fasole galbena. Proprietati si beneficii […]
[…] Vezi si: Pastaile de fasole galbena. Proprietati si beneficii […]
[…] Vezi si: Pastaile de fasole galbena. Proprietati si beneficii […]