Categoria: Lotiuni

Ulei-din-seminte-de-mere-elixir-anti-imabatranire-pentru-orice-varsta

Ulei din seminte de mere, elixir anti-imbatranire pentru orice varsta

Uleiul de seminte de mere se utilizeaza in scopuri medicale si cosmetice. Studiile arata ca semintele de mere poseda o concentratie mare de continut ridicat de proteine ​​si ulei. Aminoacizii precum magneziul, potasiul, fosforul,...

Cum-sa-faceti-ghee-de-casa-si-la-ce-il-puteti-folosi

Cum sa faceti ghee de casa si la ce il puteti folosi

Desi a luat nastere in India, ghee este destul de popular in zeci de tari, in principal in Asia, in anumite parti ale Africii si in intregul subcontinent indian. Ghee are un gust si...

Cum-sa-faci-uleiuri-din-plante-medicinale-acasa

Cum sa faci uleiuri din plante medicinale acasa

Uleiurile medicinale sunt printre cele mai minunate si benefice produse pe baza de plante. Acestea sunt utilizate pentru o varietate de scopuri, de la masaj la repelenti impotriva insectelor si sunt extrem de usor...

beneficii apa sarata

Care sunt beneficiile pentru frumusete ale apei sarate?

Apa sarata este o substanta puternica care are nenumarate beneficii pentru sanatate si frumusete, de care multi oameni nu stiu. Este ieftina, iar apa sarata este o substanta vindecatoare care poate intineri si repara...

Dezinfectant pentru maini cu ingrediente naturale

Dezinfectant pentru maini cu ingrediente naturale. Reteta simpla si eficienta

In aceasta perioada, tot mai multe persoane folosesc gelul antibacterian pentru a-si mentine mainile curate, mai ales în spațiile publice. Totusi, specialistii recomanda ca macar acasa sa folosim variante mai blande, deoarece dezinfectantii de...

Unt-de-ucuuba-pentru-vindecarea-afectiunilor-pielii-si-pentru-un-ten-mereu-tanar

Unt de ucuuba pentru tratarea afectiunilor pielii si pentru un ten mereu tanar

Unt de ucuuba. Ucuuba cunoscut stiintific ca Virola surinamensis este un copac inalt care produce un mic fruct rosu. Este un copac nativ al campiilor inundabile gasite in intreaga regiune amazoniana, dar se gaseste...

Utilizari-nestiute-ale-scortisoarei-pentru-un-ten-tanar-si-frumos

Utilizari nestiute ale scortisoarei pentru un ten tanar si frumos

Scortisoara este originara din Ceylon, acum Sri Lanka, desi istoria sa dateaza din scrierile chinezesti din 2800 i.Hr. Fiind printre primele condimente cunoscute, scortisoara este un condiment eficient utilizat in Egipt, Roma si China...