Contact

Daca doriti publicitate pe acest site, ne puteti contacta la adresa de email: sfatnaturist@gmail.com

Putem oferi publicitate de tip banner, advertoriale sau campanii speciale (categorii branduite, publicitate contextuala etc.)

 

Totodata, ne puteti scrie un mesaj pe pagina noastra de Facebook Sfat Naturist.

 

12 Responses

 1. Maria Anghel spune:

  Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate si spor in toate cele, ca mare bucurie aduceti prin felul in care promovati subiectele tematice.
  Sa ne intoarcem la natura, inteligenta de a ne folosi de tot ceea ce ne este la indemana, cu munca sanatoasa, si Credinta ca totul este prin voia Lui Dumnezeu, viata noastra devine Bucuria unui MAINE FERICIT .
  Multumesc, respectele mele !

  • Va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru atentia acordata articolelor noastre. De asemenea, daca ati incercat un remediu/tratament naturist care a dat rezultate bune si vreti sa il impartasiti si altora, nu ezitati sa ne scrieti la adresa sfatnaturist@gmail.com sau chiar pe pagina noastra de facebook – Sfat Naturist. Sfatul dvs va aparea pe siteul nostru, sub forma unui articol.

 2. alexandru silviu spune:

  ma numesc Alexandru Silviu , am 38 ani si sufar de 12 ani de scleroza multipla …de doua saptamani am inceput sa consum miere de albine amestecata cu bicarbonat de sodiu …de cateva zile am niste dureri groaznice la dantura si muschii fetei . mananc cu jumatate de gura si beau apa cu paiul , din cauza durerilor – ma dare ingrozitor cand deschid gura , si nu stiu unde am gresit …va rog spuneti-mi dumneavoastra , VA MULTUMESC !!!!!!

 3. HelpSinus spune:

  Buna ziua

  Noi de la firma Helpsinus dorim sa solicitam o oferta promotionala in legatura cu un tratament natural, simplu si eficient. Este vorba de clatire nazala cu un irigator nazal numit Rhino Horn. Vrem sa cunoastem tarifele pentru promovarea acestui produs pe pagina facebook.

  Multumim mult!

  Cu stima
  Helpsinus Import SRL

 4. pepenaru ines delia spune:

  Buna ziua, am mare nevoie de sfatul dvs. Am un bambus in ghiveci, avand 11 ani varsta. L-am si tuns, am pastrat si lastari in vaze, il iubesc enorm. L-am trecut chiar si intr-un ghiveci mai mare, pare ca ii megebine. Numai ca mustatile radacinilor au crescut ata de mult, incat au iesit di ghiveci si stau in farfurioara de dedesubt. Cum se pastreaza sanatoase aceste radacuni, pt ca am observant ceva mucegai aparut pe ele si ma tem pt sanatatea lor. Eu incverc sa le tin permanent sub apa di farfurioara, dar se mai ridica si peste nivelul apei. La acestea a, vazut mucegai.

 5. Vera spune:

  “Cosmetice care nu sunt testate pe animale. Ce branduri de top au ales sa renunte la cruzime” – aici menționați ca Revlon, Avene …..nu fac teste pe animale. Am găsit o lista pe mediapeta.com in care sunt trecute la firme care fac teste pe animale.

 6. Brenna spune:

  Hi

  My package was damaged for the second time.
  I made a picture so that you can see what I have received. https://imgurgallery.com/tr54eds
  I hope you can help me solve this problem.

  Greetings
  Brenna Miljanovic

  „Sent from my Android Phone”

 7. William spune:

  Stem cell therapy has proven itself to be one of the most effective treatments for Parkinson’s Disease. IMC is the leader in stem cell therapies in Mexico. For more information on how we can treat Parkinson’s Disease please visit:
  https://bit.ly/parkinson-integramedicalcenter

 8. Tia spune:

  Completely Free advertising, submit your site now and start getting new visitors. Visit: http://www.completely-free-ads.xyz

 9. Jayden spune:

  You Can DOUBLE Your Productivity For Life In Under 48 Hours

  And when it comes to changing your life, there’s nothing more important to fixing your productivity.

  Think about it.

  If you’re twice as productive, then, as far as your environment supports it, you’re going to make at least twice as much. However, the growth is almost always exponential. So expect even more income, free time, and the ability to decide what you want to do at any given moment.

  Here’s the best course I’ve seen on this subject:

  https://bit.ly/michaeltips-com

  It’s a fun and pretty short read… and it has the potential to change your life in 48 hours from now.

  Michael Hehn

 10. Reyes spune:

  No more paying 1000’s of dollars for overpriced Google advertising! I can show you a method that charges only a tiny bit of money and provides an almost infinite amount of visitors to your website

  Check out our site now: http://www.organic-traffic-forever.xyz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *