- 3 foi de placinta
- 400 g spanac congelat
- 1 ceapa
- 200 g telemea
- 100 g mozzarella
- 2 linguri smantana
- 4 oua
- 2 lingurite amidon
- 1 lingura cu varf de unt
- ulei pentru uns foile
- sare si piper dupa gust
Pentru inceput, se caleste ceapa in unt topit, dupa care se adauga spanacul si se lasa la foc mediu pana se evapora lichidul.
Intr-un castron se amesteca ouale, branza rasa, amidonul, sarea si piperul, iar jumate din cantitate se adauga peste spanac.
2 foi de placinta se ung cu ulei si se pun intr-o tava cu diametrul de 22 cm. Se toarna amestecul de spanac cu branza in tava si se acopera cu restul de branza. Ultima foaie de placinta se pune deasupra si se unge cu un ou batut cu 2 linguri de smantana.
Tarta cu spanac si branza se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C, timp de 45 minute.
Pofta buna!
Tarta de praz. Reteta delicioasa si sanatoasa
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.
Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:
[…] Tarta cu spanac si branza. Reteta delicioasa […]
[…] Tarta cu spanac si branza. Reteta delicioasa […]