13.4 C
București
miercuri, noiembrie 15, 2023

Tratamente prin asigurari private de sanatate pentru angajati

Lipsa medicamentelor, listele interminabile de asteptare, aparatura medicala depasita tehnologic sau neincrederea in personalul medical de stat reprezinta doar cateva dintre motivele pentru care angajatii sunt foarte interesati de asigurarile private de sanatate.

Pachetele oferite sunt concepute astfel incat sa corespunda unei game variate de nevoi si cerinte, adaptate fiecarui domeniu de activitate. Acestea pot acoperi costuri semnificative pentru servicii de chirurgie, consultatii la domiciliu, servicii medicale in ambulatoriu, investigatii si tratamente, servicii de spitalizare etc.

Signal Iduna este una dintre companiile ce ofera solutii integrate de asigurari de sanatate, oferind organizatiilor din orice domeniu un instrument util de motivare a angajatilor. Astfel, productivitatea resursei umane creste, iar trendul organizatiei este unul ascendent pe termen lung.

Importanta unei asigurari medicale in mediul privat

Serviciile medicale private te scutesc de foarte multe neplaceri si iti ofera acces la tratamente, consultatii si analize in Romania. Toate aceste beneficii sunt oferite prin intermediul companiilor de asigurare care, la randul lor, colaboreaza cu diverse clinici pentru a pune bazele unor solutii complexe si avantajoase.
Beneficiarii acestor pachete de asigurari de sanatate privata pot apela direct la serviciile centrelor medicale, intrucat firma asiguratoare si clinica partenera efectueaza toate procedurile necesare pentru decontarea cheltuielilor dupa notificarea asiguratorului cu minimum 24 de h inainte de a merge la clinica. Astfel, angajatii au parte de atentia celor mai buni specialisti, fara niciun obstacol financiar, conform contractului de asigurare.

Beneficiile angajatorului si cele ale salariatilor

Unul dintre motivele pentru care tot mai multe companii opteaza pentru solutii de asigurari pentru angajati este castigul comun. Succesul unei companii nu ar fi posibil fara aportul resurselor umane. Altfel spus, un personal competent, apt de munca si capabil sa lucreze la capacitate maxima este temelia unei afaceri cu reputatie.
Punctual, angajatorul care ofera si asigurare de sanatate privata are urmatoarele avantaje:

· este cu un pas inaintea competitiei in procesul de recrutare,

· contribuie la cresterea notorietatii companiei,

· fidelizeaza si motiveaza angajatii,

· protejeaza si imbunatateste starea de sanatate a personalului,

· atrage oameni valorosi pentru companie,

· scade numarul absentelor cauzate de probleme medicale,

· are posibilitatea de a deduce primele de asigurare.

Pe de alta parte, angajatii pot avea urmatoarele avantaje:

· o relatie solida cu angajatorul, bazata pe incredere si respect reciproc,

· acces la servicii medicale din orice ramura pana la solutionarea problemei medicale,

· posibilitatea de a include membrii familiei in asigurarea medicala, in functie de contract,

· satisfactie personala si un nivel de trai mai bun.

Esti mai linistit cand ai asigurare medicala privata

Alimentatia nesanatoasa, lipsa miscarii, stresul si mostenirea ereditara sunt principalii factori de risc ai omului modern. In acest context, sa beneficiezi de o asigurare medicala in sistemul privat nu este un moft, ci o adevarata necesitate. Asigurarea de sanatate este o investitie pe termen lung pentru tine si familia ta, motiv pentru care este bine sa te indrepti catre companiile ce ofera angajatilor acest bonus.

Signal Iduna, expert in servicii de asigurari medicale private

Atunci cand vine vorba despre pachete salariale si beneficii complementare, angajatii isi indreapta atentia catre domeniul medical si oportunitatile oferite de angajator in acest sens. Din cauza problemelor grave din sistemul sanitar de stat, oamenii simt nevoia reala a unor servicii medicale adaptate standardelor europene, ce pot fi accesate in centrele medicale private.
Asadar, intr-o piata a muncii in care competitia este acerba, iar lipsa de personal calificat se accentueaza, companiile raspund provocarilor moderne prin asigurari de sanatate private concepute de firme specializate precum Signal Iduna. Acestea pun accent pe sanatatea angajatilor, ii motiveaza si ii determina sa fie mai productivi la locul de munca.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole