Top 5 electrocasnice ieftine ce pot fi incorporate in bucataria ta

eMAG are promotii foarte bune pentru electrocasnice, preturile sunt scazute mult si pentru incorporabile.

eMAG – Lista cu toate electrocasnicele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie prin care scade preturile cu pana la 40% pentru electrocasnice, printre acestea fiind si incorporabile. Electrocasnicele incorporabile salveaza spatiu in bucatarie si dau un design unitar incaperii. Am selectat 5 dintre cele mai interesante oferte si vi le prezentam in cadrul acestui articol.

1. eMAG – Plita incorporabila

O alta plita incorporabila, tot de la Whirlpool si tot cu un pret excelent, functioneaza pe gaz si v-o recomandam cu toata increderea. Plita are 4 arzatoare pe gaz, aprinderea este electroca si suprafata din inox. Oferta completa poate fi consultata AICI.

emag-incorporabile-2

2.eMAG – Cuptor cu microunde incorporabil Zanussi

Cuptorul incorporabil de la Zanussi are o reducere foarte mare, de 30%, de la eMAG. Cuptorul are un volum de 15l, putere de 700W si 5 nivele de putere. Exteriorul cuptorului este din inox antiamprenta. Pretul poate fi gasit AICI.

3.eMAG – Cuptor incorporabil Whirlpool

emag-incorporabile-4

Cuptorul incorporabil Whirlpool este electric, multifunctional si de mare calitate. Cuptorul face parte din clasa energetica A+ si are 8 functii disponibile, iar volumul sau este de 73l. Pretul are o reducere de 900 de lei si poate fi gasit AICI.

4.eMAG – Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

Masina de spalat vase de la Hotpoint este incorporabila in mobilierul de bucatarie, poate spala pana la 13 seturi simultan cu cele 4 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si are o latime de 60cm. Pretul cu reducere de 500 de lei poate fi consultat AICI.

5.eMAG – Plita incorporabila Gorenje

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru o plita incorporabila produsa de Gorenje care functioneaza, de aceasta data, pe gaz. Plita are 4 zone de gatit, controlul este mecanic si are o suprafata din sticla neagra. Dimensiunea plitei este de 60cm si pretul poate fi gasit AICI.

You may also like...