19.5 C
București
duminică, martie 31, 2024

Supa de pui – intareste sistemul imunitar si curata ficatul de toxine

Supa de pui este un aliment sanatos, care contine gelatina, condroitina, minerale si proteine. Supa are o textura subtire, dar este bogata in proteine ​​si are aroma usoara. Este preferata copiilor si o sursa excelenta de vitamine si minerale atat de necesare cresterii si dezvoltarii normale. Iata ce alte beneficii mai are supa de pui, mai ales in sezonul rece.

Amelioreaza durerile articulare si ofera sanatate intestinala

Sanatatea intestinala. Intestinul sanatos indica un corp sanatos. O captuseala intestinala este bariera vitala pentru eliminarea intrusilor nedoriti. Dieta occidentala ofera toxine, antinutrienti si bacterii rele organismului si dauneaza peretilor intestinali. Deteriorarea are ca rezultat sindromul intestinal cu scurgeri, cauzand diverse probleme de sanatate, cum ar fi migrena, probleme digestive, depresie si probleme autoimune. Supa de pui are gelatina care ajuta la vindecarea stratului mucoasei din intestin, resigileaza si reda sanatatea intestinului. Previne deteriorarea, favorizeaza digestia si vindeca constipatia si diareea cronica.

Dureri articulare inferioare. Supa de pui ofera o combinatie de glicozaminoglicanii. Este utilizat pentru vindecarea durerilor articulare si este, de asemenea, prescris pentru bolile cronice articulare. Acesta vitalizeaza productia de colagen, repara articulatiile si scade inflamatia si durerea.

Vezi si: Retete secrete pentru imunitate potrivit Mihaelei Bilic: paharul de vin rosu, salata de patrunjel si marul Redlove

Antiinflamator natural. Aminoacidul glicina gasit in supa de pui ofera capacitate antiinflamatorie. Glicina este asociata sistemului digestiv si imunitar si este un element substantial pentru diferiti acizi care mentine corpul sanatos. Ajuta organismul sa detoxifice toxinele si sa descompuna grasimile.

Imbunatateste pielea, parul si unghiile. Supa de pui contine gelatina care contine prolina, care este utila pentru mentinerea sanatatii unghiilor, parului si pielii. Prolina este esentiala pentru producerea de colagen si ajuta la construirea pielii si a tesuturilor musculare. Pentru a mentine o textura a pielii sanatoasa si proaspata, colagenul este esential si, de asemenea, ajuta la procesul de vindecare a ranilor. Un consum regulat de supa imbunatateste elasticitatea, precum si hidrateaza pielea datorita cresterii productiei de colagen.

Promoveaza sanatatea oaselor. Supa de pui este bogata in minerale precum magneziu, calciu si fosfor. Cand oasele sunt fierte incet, vor deveni slabe si sfaramicioase, deoarece mineralele care construiesc osul sunt absorbite in fluid. Adaugarea a ceva acid in oala inainte de oprirea caldurii va creste absorbtia mineralelor, asa ca adaugati otet de mere.

Intareste imunitatea si are activitate antioxidanta

Creste imunitatea. Supa de pui este considerata a fi remediul casnic pentru a vindeca racelile si gripa, deoarece promoveaza imunitatea si, de asemenea, accelereaza recuperarea. Studiile au aratat ca supa trateaza eficient infectiile tractului respirator superior, deoarece inhiba migratia neutrofilelor.

Activitate antioxidanta. Studiile au aratat rezultate excelente asupra antioxidantilor gasiti in supa de pui. Studiile au ajuns la concluzia ca glicina extrasa din oasele de pui ajuta la protejarea muschilor scheletici de cancer si, de asemenea, reduce stresul oxidativ.

Promoveaza metabolismul nutrientilor. Enzimele obtinute din oasele de pui din supa de pui se dovedesc a fi benefice in metabolizarea unor substante nutritive vitale, cum ar fi GSH, care este esentiala pentru prevenirea si tratarea diferitelor boli, cum ar fi Alzheimer, Parkinson, accident vascular cerebral, boli de inima si altele.

Curata ficatul. Deoarece ficatul este centrul principal de filtrare a toxinelor care intra in corp, beneficiile supei de pui pentru curatarea ficatului sunt de o importanta majora. Supa de oase de la gaini sau alte oase este bogata in aminoacid glicina, care joaca un rol semnificativ in detoxifierea ficatului.

Inverseaza alergiile alimentare. Alergiile alimentare sunt problema constanta care ar putea fi corectata prin consumul regulat de supa. Prin fierberea carnii de pui, se produce in mod natural gelatina care vindeca intestinul care scurg si, de asemenea, inverseaza efectele alergiilor alimentare.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole