Sfat naturist si Farmec va invita la concurs!

concurs-farmec-gerovital

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, extinde in acest sezon gama de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ SUN cu un nuantator de fata anti-imbatranire SPF 50, destinat persoanelor cu pielea sensibila.

Gerovital H3 DERMA+ SUN este prima linie de produse solare dermatocosmetice din portofoliul lor, lansata anul trecut. Aceasta a fost conceputa in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii pentru a oferi consumatorilor  solutii optime de protejare a pielii sensibile impotriva agresiunii radiatiilor solare. Anul acesta au decis sa completeze gama cu nuantatorul de fata anti-imbatranire SPF 50 disponibil acum in doua variante, un produs conceput special pentru pielea sensibila, care are nevoie de o ingrijire speciala. Cele doua nuantatoare contin ingrediente atent selectionate, regenereaza in profunzime si reduc radiatia absorbita de piele: vitamina E, unt de cacao, omega 3-6-9 si emulgatori naturali 100%.

In cadrul concursului dorim sa oferim 10 premii din noua gama Gerovital H3 DERMA+SUN, fiecare compus din:

-1 nuantator anti-imbatranire SPF 50 cu tenta naturala

-1 nuantator anti-imbatranire SPF 50 cu tenta aurie

Iata ce trebuie sa faceti:

1) Like la pagina Sfat Naturist si pagina de Facebook Farmec;
2) Like si Share la aceasta postare + comentariu cu “particip”;

In cazul in care sunteti deja fan al paginii noastre, nu va ramane decat sa dati un share acestei postari si un comentariu simplu cu “particip”.

Vom anunta cei 5 castigatori (folosind random.org) pe data de 04 iulie 2016

Mult succes!!!