Pomi decorativi care cresc rapid

Daca ai in plan sa iti decorezi gradina cu arbori, iata aici o lista cu cei mai frumosi pomi decorativi care cresc rapid. Nu necesita prea multa bataie de cap sau ingrijiri si sunt perfecti pentru o gradina de vis.

Pomi decorativi care cresc rapid – copaci frumosi pentru orice gradina

Pomul cu tradafiri Knock Out. Acest pom este extrapordinar, creste foarte repede, are culori deosebit de frumoase, rezistenta la boli incredibila. Arborele infloreste din primavara pana la primul inghet, asa ca gradina va fi un loc feeric, plin de culori. Pomul se curata singur, florile moarte nu necesita taiere, acestea cad de la sine. Se adapteaza la diferite tipuri de sol si este rezistent la seceta. Un pom decorativ excelent, ce sta inflorit cam 6 luni pe an, bucurandu-te cu florile vesele.

theplantingtree.com-pom-tranafir

Magnolie pitica (Little Gem Magnolia). Acest pom decorativ va va incanta cu florile sale mici, albe, frumos mirositoare, care dureaza pana la 6 luni pe an. Este cel mai cultivat pom de magnolie, datorita frumusetii sale, a faptului ca se dezvolta rapid si usor, avand grija la umiditate si fiind fertilizat ocazional. Cresterea va fi mai rapida in sezonul rece.

magnolia (australianplantsonline.com)

Pomi decorativi care cresc repede – indrazneste sa ai mereu gradina inflorita

Pomul decorativ Natchez Crape Myrtle. Imaginati-va 110 zile in lant, in care acest pom sta inflorit, din iunie pana in septembrie. Creste rapid si este tolerant cu aproape orice climat. Copacul are o culoare neobisnuita a scoartei, care pe timpul iernii da o luminozitate speciala. Un pom decorativ foarte frumos, ce se potriveste in orice gradina.

myrtle-tree (theplantingtree.com)

Ciresul Yoshino. Un pom decorativ excelent, care da flori albe uimitoare, este rezistent la seceta si se adapteaza usor la diferite tipuri de soluri. Ciresul este folosit exclusiv ornamental, pentru abundenta de flori albe din timpul primaverii. Se pare ca este apreciat ca fiind cel mai bun copac de inflorire care poate fi gasit.

yoshino-cherry (theplantingtree.com)

Pom decorativ gardenia. Acest copacel se poate tine la fel de bine si in ghiveci. Florile albe, foarte puternic mirositoare dau aspect de paradis. Frunzele verzi, superbe se potrivesc de minute cu florile duble, albe si cu miros extraordinar. Fie ca alegeti ghiveciul, fie ca il plantati in gradina, acest pom decorativ va va incanta nespus.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Gardenia-jasminoides-in-pot (plantsrescue.com)

Surse foto: www.theplantingtree.com, www.australianplantonline,com, www.plantsrescue.com

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...