Laptisorul de matca, „energizantul” natural care te ajuta sa incepi primavara in forta

Laptisorul de matca este o substanta organica complexa, albicioasa, opalescenta, de consistenta gelatinoasa asemanatoare ca forma cu laptele condensat, cu gust foarte acru si miros caracteristic. 

Specialistii ne indeamna sa apelam cu incredere la acest energizant natural, deoarece ne ajuta sa ne regasim rapid forma maxima, este bogat in proteine, aminoacizi si vitamine, oligoelemente si antioxidant.

Laptisorul de matca este ideal pentru a depasi starile de oboseala, caderile de moral, pe­rioadele dificile si momentele de stres.

In aceste situatii, se tin cure de 1-2 luni, administrandu-se in jur de 500 mg si 1 gram pe zi. Se ia dimineata, pe stomacul gol, tinut sub limba si lasat sa se topeasca incet. Este de preferat sa se consume proaspat, nu congelat, pentru a-si pastra calitatile energizante.

Laptisorul de matca nu este doar un bun energizant, aceste mai este foarte eficient si in cazul anemiei sau anorexiei, ajutand la cresterea in greutate si crescand vitalitatea organismului; este foarte util in ameliorarea problemelor circulatorii, gastro intestinale si ale sistemului nervos; este un puternic stimulator al celulelor stem; este util in osteoporoza, fracturi si alte afectiuni de genul acesta; se foloseste cu succes in terapia anti-imbatranire; are rezultate excelente in tratarea sclerozei multiple; are efecte extraordinare de prevenire si de combatere a bolii canceroase; are efect antiviral, reduce sensibilitatea la gripa si la infectii, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar si le activeaza pe cele existente; si-a dovedit eficienta si in cazurile de hepatita si diabet de tip 2.

13 afectiuni tratate cu laptisor de matca

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...