eMAG.ro – 4 accesorii de fitness cu care poti face sport in casa

eMAG.ro are o oferta foarte avantajoasa pentru mai multe accesorii de fitness la preturi foarte avantajoase.

eMAG.ro – lista tuturor articolelor sportie poate fi consultata AICI.

eMAG.ro are reduceri importante pentru mai multe accesorii cu ajutorul carora poti face sport chiar si in casa si astfel te vei mentine sanatos si in forma fizica foarte buna indiferent de anotimp.

eMAG.ro – Aparat fitness Mediashop

emag.ro 1

Ab Generator de la Mediashop a fost conceput pentru a slabi rapid si pentru a va modela corpul. Un mod simplu, eficient si rapid pentru antrenarea corpului si pentru a scapa de kilogramele in plus! Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG.ro – Bicicleta spinning Kring

emag.ro 2

Bicicleta pentru interior avand cadru durabil din otel si volanta externa bidirectionala. E usor de manevrat si e dotata cu display LCD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG.ro – Stepper cu corzi

emag.ro 3

Cu ajutorul stepperului HMS 3033 puteti ajunge la forma doriti in cel mai scurt timp. Eset usor de depozitat ocupand un spatiu foarte mic si de aceea este ales de foarte multe persoane, mai ales de cele ce locuiesc in apartament unde spatiu nu este foarte generos. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG.ro – Bicicleta eliptica Techfit

emag.ro 4

Bicicleta eliptica TECHFIT E380 este ideala pentru exercitii mai usoare ca niciodata. Pe langa raportul calitate-pret foarte bun, bicicleta eliptica E380 TECHFIT vine echipata cu un sistem volanta care cantareste 4 kg, asigurand astfel un exercitiu la o intensitate constanta. Pretul este disponibil AICI.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...