3.3 C
București
joi, februarie 1, 2024

ALEGO revoluționeză piața din România cu un model special de termoșemineu

Ți-a trecut vreodată prin minte că poți deține în intimitatea locuinței tale, indiferent dacă este o casă sau un apartament la bloc, un șemineu revoluționar care, pe lângă aportul de căldură și designul care îți taie răsuflarea, ar putea să încălzească și apa menajeră sau cea sanitară? Acest sistem de încălzire există și poartă denumirea de termoșemineu, sau șemineu tip centrală, reprezentând soluția ideală în vederea executarii unui șemineu care să fie totodată și centrală termică.

Aceste modele speciale sunt prevăzute cu focare seminee care imită ca și stil, un șemineu clasic pe lemne, dar care sunt perfect capabile să încălzească apa menajeră, în calorifere sau chiar la nivelul încălzirii montate în pardoseală, acolo unde este cazul. Alego.ro se ocupă de comercializarea unei game variate de termoșeminee de calitate premium, care din punct de vedere al performanțelor și randamentului superior, sunt construite să livreze pentru mult timp, căldura de care ai nevoie, la cele mai bune prețuri existente pe piața de specialitate din România. Acest tip de șemineu propune o serie de avantaje competitive datorită tehnologiei avansate de fabricare, al designului inovativ și al serpentinei de siguranță, inclusă. Un alt beneficiu pentru client, reiese din faptul că, la achiziționarea acestui model, drept sau pe colț, beneficiezi de livrare gratuită și în deplină siguranță al produsului astfel încât, indiferent de unde ai comanda un semineu Prahova sau Cluj Napoca, tu nu îți vei mai bate capul cu transportul până la tine acasă.

Așa cum am menționat mai devreme, grație tehnologiei avansate și inovațiilor de fabricare, termoșemineele din catalogul de produse pus la dispoziție de Alego, oferă mai mult confort decât modelele de șemineu clasice, prin menținerea unei temperaturi constante în fiecare cameră din locuința ta sau, de ce nu, al spațiului tău comercial. În plus, apa încălzită poate fi stocată în puffer și redată mai apoi în toate caloriferele din casă, timp de câteva ore bune. De exemplu, într-un puffer cu o capacitate de 1000 litri (acest model alături de altele, se poate vizualiza în oferta de pe site-ul alego.ro), se pot acumula până la 157 kw la o temperatură de aproximativ 100 grade C, bucurându-se și de o autonomie cuprinsă între 3 și 10 ore, în funcție de obiceiurile de consum ale fiecăruia în parte. Timpul de redare variază și în funcție anumiți factori, precum: suprafața totală a locuinței, gradul de izolație termică, temperatura de la exterior, înălțimea camerelor, dar și în funcție de pierderile casei sau clasa energetică în care este încadrată. Trebuie să menționăm și faptul că, un termosemineu poate fi legat atât pe circuit propriu, cât și în paralel cu o altă sursă de încălzire (centrală pe gaz, centrală electrică, panouri solare etc.)

Iată pe scurt, o serie de specificații și beneficiile utilizării unui astfel de sistem în locuința ta:

  • puterea de încălzire variază în funcție de modelul ales, între 8 și 30 kW;
  • suprafața maximă de încălzire este de până la 300 m2;
  • temperatura rămâne constantă în fiecare cameră;
  • apa caldă poate fi captată în puffer și redată mai târziu în calorifere;
  • termoșemineul îți permite încălzirea întregii locuințe la un randament superior și costuri reduse;
  • în plus, beneficiezi de 5 ani garanție, transport gratuit și consultanță de specialitate.

Așadar, dacă îți dorești ca și locuința ta să fie una primitoare și să te refugiezi în confortul pe care l-ai visat mereu la întoarcerea acasă după o zi grea de muncă, atunci Alego.ro este răspunsul potrivit. De la decorațiuni, la șeminee moderne, clasice, decorative sau șeminee pe gaz, în oferta profesioniștilor de la Alego poți sa alegi după pofta inimii, soluția perfectă de încălzire pentru tine sau familia ta.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole