14.8 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Cum scapi de buzele crapate. Remediul simplu din doua ingrediente

Pielea buzelor este foarte subtire si sensibila si de aceea are nevoie de multa grija. Buzele noastre au cei mai multi nervi senzoriali si din acest motiv sunt atat de sensibile si au nevoie de extra ingrijire si protectie impotriva factorilor externi. Din acest motiv, dermatologii recomanda sa ai mereu la tine un balsam de buze hidratant, cu ingrediente hranitoare, pentru a scapa de buzele crapate si pentru a le ajuta sa isi mentina elasticitatea timp indelungat.

Din acest motiv, noi ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, un remediu simplu s eficient. Iata despre ce este vorba:

Buzele crapate – Remediu naturist

Pentru a scapa de buzele crapate, cel mai bun remediu este sa combini 2 ml de ulei esential de levantica in ulei vegetal de maces. Tot ce trebuie sa faci este sa masezi usor buzele cu 1-2 picaturi din aceasta combinatie, de doua ori pe zi, in special cand urmeaza sa iesi afara din casa. 

Uleiul esential de lavanda este considerat un bun regenerant natural al pielii. Totodata, acest ulei actioneaza ca un antibacterian natural si are proprietati antiinflamatorii.

Uleiul de macese este unul dintre cele mai nutritive uleiuri vegetale intalnite, fiind considerat un boost de energie pentru piele. Uleiul de macese contine acizi grasi ce au capacitati regenerante, calmante si antirid de exceptie.

Aplicat zilnic, acest balsam pentru buze atenueaza cicatricile, estompeaza ridurile, patrunde in piele rapid, hidrateaza eficient si inmoaie pielea crapata.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati sfatul unui medic specialist.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole