0.7 C
București
vineri, noiembrie 22, 2024

Uleiul care poate trata psoriazisul, ciupercile, acneea si alte afectiuni ale pielii

Uleiul de arbore de ceai este uleiul care poate trata psoriazisul, ciupercile si alte afectiuni ale pielii, fiind unul dintre cele mai bune remedii naturale pe care o persoana le poate avea. De asemenea, cunoscut sub numele de ulei de Melaleuca, uleiul de arbore de ceai este colectat din frunzele Melaleuca alternifolia.

Secretul din spatele puterii si calitatii sale este de multe ori datorita faptului ca acest ulei consta din peste 92 de componente diferite. Arborele de ceai este in principal cultivat pe coasta de nord-est a New South Wales, Australia si sud-estul Queensland.

Cand a fost descoperit pentru prima data de catre cercetatorul Arthur Penfold in anii 1920, a fost imediat supus analizei. Cei care au descoperit ca acest ulei poseda beneficii extraordinare pentru sanatate, si-au sporit imediat popularitatea. Astazi, exista un total de opt specii diferite de arbore de ceai, toate folosite in industria medicala si cosmetica.

Unul dintre cele mai mari beneficii din utilizarea uleiului Melaleuca in viata de zi cu zi este capacitatea sa de a filtra si purifica organismul de toxine.

Pe timpul zilei, oamenii in trecut foloseau frunzele pentru a efectua curatarea organismului. De asemenea, frunzele au fost folosite ca tratament al ranilor si ar putea ajuta la arsurile solare si iritarea de la soare datorita calitatilor lor de racire.

Uleiul de arbore de ceai are grija de piele, lasand-o reimprospatata, hidratata si tanara. Daca se administreaza pe cale orala, acesta mareste imunitatea si ofera un plus de energie.

Uleiul care poate trata psoriazisul, ciupercile, acneea si alte afectiuni ale pielii – Calitati ale Melaleuca alternifolia

Aici sunt toate proprietatile uleiului pe care trebuie sa le stiti:

Analgezic
antibacterian
antifungic
Anti-infectios
Anti-inflamator
antioxidant
antiparazitar
Antiseptic
antiviral
decongestionant
Digestiv
Expectorant
Stimulent imunitar
insecticid
Neurotonic
Stimulent
Regenerator pentru tesuturi

Pentru a obtine cele mai bune rezultate cu acest ulei, iata cum sa il utilizati pentru diferite scopuri.

Puteti aplica uleiul pe picioare si unghii dupa dus pentru a le mentine sanatoase. Vezi AICI cele mai bune balsamuri pentru picioarele tale.
De asemenea, puteti utiliza cateva picaturi si sa le amestecati cu tonicul de fata pentru a imbunatati structura tenului.
Pentru a trata pielea iritata, puteti adauga cateva picaturi de ulei amestecat cu un alt ulei de baza, cum ar fi uleiul de jojoba, uleiul de migdale sau uleiul de cocos.
Indepartarea germenilor si a bacteriilor poate fi obtinuta prin amestecarea a 30 de picaturi de ulei de arbore de ceai cu 10 picaturi de ulei de lavanda, ulei de cuisoare si 200 grame de gel aloe vera.
Curatati casa si curtea amestecand cateva picaturi de ulei de arbore de ceai cu apa. Pulverizati in jurul casei si curatati cu prosop uscat dupa.
De asemenea, uleiul poate tine sub control igiena dentara. Doar varsati cateva picaturi de ulei de arbore de ceai pe periuta de dinți si curatati bine.

Aromaterapie:

Curata-ti aerul pe care il respirati adaugand cateva picaturi la difuzor.
Puneti cateva picaturi pe palme si inspirati uleiul pentru a permite expansiunea cailor respiratorii.

Pentru uz intern:

Se amesteca o picatura de ulei de arbore de ceai cu 100 ml de apa.
Pentru a intari sistemul imunitar, combinati o picatura de ulei cu apa, ceai cald, bauturi citrice sau suc de legume. De asemenea, puteti adauga unt de cocos sau ulei de masline in amestec.

Uleiul de arbore de ceai – Mai multe utilizari pentru uleiul care poate trata psoriazisul si alte afectiuni ale pielii

  • Acnee
  • Furuncule
  • Psoriazis
  • Durere de urechi
  • Arsuri
  • Varicela
  • Halitoza
  • Infectii bacteriene
  • Infectii fungice
  • Congestie si infectii ale tractului respirator
  • Infectii vaginale
  • Paduchi
  • Insecte si muscaturi

Atentie!!! Pastrati uleiul de arbore de ceai departe de a ajunge la copii si evitati contactul cu ochii si urechile. Femeile gravide, mamele care alapteaza sau persoanele grav bolnave ar trebui sa consulte un medic inainte de a utiliza acest tratament.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Crema cu vitamina B12 pentru eczeme si psoriazis. Reteta

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole