Vin negru cu plante aromate. Reteta stramoseasca pentru stimularea imunitatii

Miliarde de celule formeaza sistemul imunitar, celule ce stau ca o adevarata armata in calea oricaror inamici ai sanatatii. Aceasta armata de celule ce lupta neincetat cu radicalii liberi trebuie intarita si stimulata cat mai des, prin metode naturale, care sa dureze si sa fie eficiente. 

Sistemul imunitar slabit este reprimat si mai mult atunci cand omul se indoapa cu tot felul de medicamente la moda, experimentandu-le pe cont propriu, fara sa consulte medicul. De exemplu, antibioticele prescrise pentru afectiuni reumatice nu se elimina din organismul nostru timp de 5 ani, iar o cantitate mare acumulata in timp slabeste considerabil imunitatea.

Iata mai jos o retete din strabuni care intareste imunitatea in mod natural:

  • Vin negru cu plante aromate

Acesta este un remediu cunoscut pentru intarirea organismului si se prepara din 5 linguri de busuioc si 5 linguri de coada-soricelului, peste care se toarna 1 litru de vin negru dulce si 500 g de sirop din pepene verde.

Siropul se prepara din suc strecurat si fiert pe un foc mic, pana volumul lui scade de 5-6 ori. Amestecul se macereaza timp de 3 saptamani, se agita de cateva ori pe zi si apoi se strecoara. Se consuma timp de 10 zile, cate 100 ml, de 3 ori pe zi, dupa mese.

Nardul, una dintre cele mai eficiente plante medicinale antistres

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...