Tonic facial cu salvie si lamaie pentru ten gras, seboreic si mixt

Tonic facial cu salvie si lamaie pentru ten gras, seboreic si mixt

Pentru a-i asigura tenului tau tot ce are nevoie pentru a fi cat mai sanatos, trebuie sa folositi  produse care nu sunt emoliente, ci lotiuni cat mai lichide.

Pentru a descoperi ce tip de ten aveti, procedati in felul urmator: dimineata, imediat dupa ce v-ati trezit, inainte de a va spala pe fata luati o bucata de servetel si aplicti-o pe frunte, obraji, barbie si nas, iar apoi presati-o. Daca hartia prezinta pete de grasime la aplicarea ei pe nas, frunte si barbie, aveti cu siguranta un ten mixt. Daca hartia ramane curata, inseamna ca tenul vostru este uscat. In cazul tenului gras, vor ramane urme de grasime pe hartie, indiferent de locul unde o aplicati.

V-am pregatit mai jos un tonic facial cu salvie si lamaie pentru ten gras, seboreic si mixt:

Pentru prepararea acestui tonic, aveti nevoie de o ceasca de ceai concentrat de salvie si 2 linguri de suc proaspat de lamaie. Puneti la fiert o ceasca de apa, si cand cloco­teste, adaugati 3 linguri de salvie. Lasati infuzia sa se raceasca, strecu­rati lichidul si ameste­cati-l cu sucul de lamaie proaspat stors. Se poa­te pastra la frigider ma­ximum 3 zile.

Se lo­tioneaza fata bine spa­lata seara, la culcare.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.