Servicii stomatologice de care vei beneficia cand mergi intr-o clinica dentara din Bucuresti

PlazaDent.ro este o clinica stomatologica din Bucuresti in care vei beneficia de cele mai bune tratamente si interventii datorita echipei de medici, asistenti si tehnicieni cu o foarte buna pregatire in domeniu. In plus, clinica dispune de cele mai moderne dotari, astfel incat fiecare interventie sa fie corect realizata si cat mai rapid, dar si sa ofere pacientului un grad ridicat de confort. Specialistii de la PlazaDent promoveaza stomatologia fara durere, motiv pentru care aici sunt aplicate cele mai inovatoare si moderne tehnici de tratament pentru dinti si cavitatea bucala.

Cele mai comune tratamente stomatologice sunt reprezentate de extractiile dentare

Extractiile dentare sunt considerate unele dintre cele mai commune tratamente stomatologicesi sunt interventii chirurgicale de complexitate variabila, in functie de situatia specifica a fiecarui pacient. Este foarte important ca atunci cand trebuie sa fii supus unei extractii dentare, sa alegi o clinica in care activeaza un specialist chirurg pentru a te asigura de cele mai bune rezultate.

Implanturile dentare sunt adevarate opere de arta la clinica dentara din Bucuresti, PlazaDent

Un implant dentar reprezinta o piesa metalica, sub forma de surub, care se amplaseaza in osul maxilarului sau in osul mandibulei, in locul fostei radacini a dintelui. Acest surub preia toate functiile radacinii naturale, iar avantajul pe care un implant dentar il ofera este faptul ca va functiona si se va simti exact ca un dinte natural. La clinica dentara din Bucuresti, PlazaDent, specialistii implantologi au ridicat implantul la nivel de arta, oferind cele mai bune servicii.

Urgente stomatologice

Urgentele stomatologice sunt variate si in functie de tipul lor, specialistii din clinica stomatologica vor aplica metodele optime pentru a rezolva rapid problema. Indiferent daca este vorba despre o durere dentara insuportabila sau despre fracturarea unuia sau mai multor dinti, este foarte important sa apelezi la stomatolog ori de cate ori apare o problema urgenta.

Servicii de endodontie si tratament al cariilor

Endodontia reprezinta o ramura a stomatologiei care se ocupa de tratamentul tuturor afectiunilor care apar in interiorul dintelui. Tratamentul cariilor este una dintre cele mai comune interventii de genul acesta. Specialistii de la PlazaDent extind acest tratament cu ajutorul aparatelor de albire profesionala astfel incat rezultatele finale sa fie unele dintre cele mai bune. Atunci cand cariile ajung in profunzime si afecteaza atat dentina cat si nervul dintelui, se va recurge la un tratament de obturare a canalelor, pentru eliminarea tesutului afectat in profunzime.

Detartraj si estetica dentara

Tot mai multe persoane au inteles nevoia de a avea un zambet placut si modul in care acesta afecteaza relatiile profesionale, motiv pentru care lupta pentru zambetul perfect incepe in cabinetul stomatologic cu operatiuni de detartraj si estetica dentara cum ar fi albirea si fatetarea.

Toate aceste servicii sunt oferite de PlazaDent la cele mai inalte standarde, astfel incat sa poti obtine un zambet sanatos si frumos, fara durere, in cel mai scurt timp. Tratamentul este personalizat in functie de fiecare pacient si de situatia sa specifica.  

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...