Șeminee Sibiu vă face cunoștință cu universul premium al focarelor pentru șemineu

Pentru a te putea bucura timp îndelungat de un focar de semineu în condiții perfecte de funcționare, siguranță și confort și care să se ridice cu adevărat la înălțimea așteptărilor tale  este necesar ca acesta să corespundă cerințelor superioare de calitate, întâlnite pe piața specializată a soluțiilor de încălzire neconvențională și să fie construit sub atenția supraveghere a unei echipe care folosește cele mai actuale inovații tehnice din domeniu.

Și oferta profesioniștilor de la Șeminee Sibiu este populată cu un astfel de segment de soluții cu caracteristici de ultimă generație care poartă numele de Gama Focare PRO. Aceste șeminee reprezintă un avans tehnologic considerabil, în comparație cu clasica soba pe lemne sau cu alte tipuri de șeminee standard.

Din punct de vedere structural, producătorul acestora folosește cele mai moderne tehnologii, printre care menționăm “accumote” – un înveliș de ultimă generație, un amestec special de șamota și beton care este folosit pentru căptușirea camerei de ardere. Scopul acestuia este în primul rând de a îmbunătăți acumularea de căldură și de a crește temperatura din interiorul șemineului. De asemenea, facilitează o ardere mai eficientă a substanțelor emise în timpul procesului termic, astfel, arderea devenind mai curată,

 în timp ce temperatura se menține ridicată pentru mai mult timp, fără consum suplimentar de combustibil. În plus, focarele șemineelor sunt echipate sticla ceramică rezistentă până la temperaturi de 800°C, fiind certificată pentru calitate și siguranță. În plus, dispozitivele sunt protejate complet împotriva schimbului de aer necontrolat din exterior, printr-un sistem precis etanșat. Datorită acestui fapt, ele sunt o soluție ideală pentru casele bazate pe economisirea energiei prin recuperare termică.

Gama de focare PRO vine cu o mulțime de îmbunătățiri la variantele standard. Așa cum menționăm și mai devreme, incinta acestor focare premium este prevăzută cu înveliș special de tip accumote, aspect care va asigura o durabilitatea îndelungată în timp. Mânerele și elementele acestor modele premium sunt mai robuste, aducându-se îmbunătățiri vizibile și la admisia de aer, prin care zgomotul a fost redus, culisarea a devenit mai fină iar reglajele beneficiază de o atenție sporită, fiind ajustate cu finețe. Ușa focarului este decorată grafitat, ceea ce îi conferă, atât o rezistență sporită de până la 800° C, cât și un aspect modern și elegant, grație dimensiunilor ample din partea frontală a focarului. Atenția la detalii de care se bucură aceste produse high-tech, crește la maximum, atât valoarea estetică, cât și pe cea funcțională.

Totodată, randamentul gamei PRO este unul mult mai ridicat și mai practic în comparație cu suratele standard, beneficiind de un upgrade din toate punctele de vedere. Întregul proces de ardere se desfășoară pe vatră, adică fără grătar în incintă, rezultând astfel o ardere cât mai completă și reziduuri de cenușă cât mai scăzute. Energia termica obținută din lemnul de foc este exploatată la maximum, acest factor contribuind și la menținerea curată a sticlei pentru mai mult timp, reziduuri mai puține, dar și o ardere ecologică.

SemineeSibiu este printre singurele firme din România care distribuie aceasta gama PRO de focare, dar și a altor nenumărate soluții din universul încălzirii alternative, precum: șeminee tradiționale pe lemne, pe gaz sau curent, bioșeminee, sobe rustice sau moderne pe lemne sau peleți, o paletă întreagă de soluții termosemineu care pot fi adaptate să funcționeze asemenea unei centrale termice (prin calorifere) și o sumedenie de alte produse și accesorii destinate asigurării căldurii atât de necesare căminului și familiei dumneavoastră.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...