Sculatoarea, o planta cu proprietati afrodisiace

Sculatoarea (Dactylorhiza maculata) este o planta perena, cu flori rosii sau roz, ce apar in lunile iunie-iulie. Planta prefera solurile umede, fiind intalnita prin pajisti si tufarisuri.

In scop terapeutic, se foloseste planta intreaga. Tuberculii contin 45-50% mucilagii, 30% amidon, pana la 13% dextrine, pentozane, fosfat de potasiu, clorura de potasiu, clorura de calciu, alte substante minerale.

Sculatoarea – Efecte terapeutice

  • afrodisiace
  • antidiareice

Planta reuseste sa trezeasca senzualitatea, sa amplifice erotismul, sa stimuleze trairile si realizarea actelor sexuale.

Vezi si: Bautura care creste potenta si performanta sexuala in mod natural

Sculatoarea – Indicatii terapeutice

  • Frigiditate. Se recomanda tinctura din tuberculi de sculatoare. La o cana cu alcool de 60 de grade se adauga 50 g tuberculi pisati si se lasa la macerat 24 ore. La final, se strecoara si se poate administra cate 50 ml o data pentru efect imediat de stimulare sexuala. Tratamentul dureaza 3 luni.
  • Impotenta. Se face un extract din 6 tuberculi (recoltati in iunie). Se pun maruntiti in 100 ml tuica si se consuma cate 50 ml pe zi. Acest remediu stimuleaza potenta sexuala si preintampina ejacularea precoce. Tratamentul dureaza 3 luni.
  • Sterilitate femei/barbati. Se recomanda ceaiul. La o cana cu apa, se adauga 1 lingurita de planta si tuberculi maruntiti si se fierbe 5 minute, apoi se strecoara. Se bea in 2-3 reprize, in cursul zilei. Tratamentul dureaza 3 luni.

Vezi si: Ceai potenta pentru barbati, remediu natural extrem de eficient

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...