Extractul din fructe de paducel, cel mai puternic „medicament” pentru o inima sanatoasa

Se spune ca extractul din fructe de paducel este considerat cel mai bun tonic cardiac descoperit vreodata si nu prezinta efecte adverse. Medicina moderna foloseste extractul din fructe de paducel pentru a trata hipertensiunea, hipotensiunea, bataile de inima prea rapide sau prea lente, bolile valvelor cardiace, anghina, inflamarea miocardului, acumularea de fluide si arterioscleroza.

Cum se prepara extractul din fructe de paducel:

Extractul din fructe de paducel se obtine din tinctura de fructe de paducel, din care se evapora complet alcoolul, ramanand o pulbere rosiatica fina, dulce-acrisoara si extrem de concentrata in principii active.

Acesta contine de 5 ori mai multe principii active in comparatie cu pulberea, care sunt asimilate integral de organism. Drept urmare, extractul din fructe este „medicamentul” cel mai concentrat care se poate obtine din paducel.

Iata mai jos cateva tratamente cu extract de paducel:

-Ischemie cardiaca

Studiile de-a lungul timpului au demonstrat faptul ca extractul de paducel este un tonic cardiac incredibil, insa doza si forma de administrare sunt foarte importante in cazul afectiunilor cardiovasculare. Cei care au folosit doze mari de extract (peste 900 mg pe zi), pentru o perioada de peste 2 luni, actiunea terapeutica a fost cu adevarat remarcabila: dupa 1 luna de cura, capacitatea de efort a crescut, dispneea de efort s-a diminuat, la fel ca si senzatia de oboseala si oxigenarea tesuturilor a fost mai buna.

-Angina pectorala

Fructele de paducel au un efect usor sedativ, reducand excitabilitatea psihica, calmand starile de panica si anxietate, care conduc la aparitia crizei de angina pectorala. O doza de 400 mg de extract de paducel, luata de 3-4 ori pe zi, ajuta la scaderea frecventei crizelor cardiace dureroase, dar si a intensitatii acestora. Efecte foarte bune se obtin prin asocierea paducelului cu talpa gastei.

-Hipertensiunea arteriala

Un studiu al Universitatii de Medicina din Maryland, Statele Unite, confirma efectele reglatoare ale tensiunii ale extractului de paducel, inclusiv asupra pacientilor cu diabet de tip II. Cura cu paducel este recomandata la inceputul sezonului rece, dar si cand este foarte cald. Se administreaza extractul de fructe de paducel, cate 1000-1200 mg pe zi, in cure de 1-2 luni, urmate de 2-3 saptamani pauza, dupa care administrarea se poate relua.

-Ateroscleroza

Tratamentul cu paducel stopeaza evolutia acestei afectiuni si previne multe dintre complicatiile sale. Se iau capsule cu extract de paducel, cate 4-6 pe zi, in cure de 3 luni, urmate de 1-2 luni de pauza, dupa care administrarea se reia.

-Sechele post-infarct

Cercetarile arata ca administrarea cu paducel dupa infarctul miocardic favorizeaza revascularizarea muschiului cardiac, stabilizeaza valorile tensiunii arteriale si ajuta la marirea calibrului vaselor de sange care alimenteaza inima. Se administreaza extractul de fructe si pulberea de flori de paducel, cate 200 mg din fiecare, de 4 ori pe zi.

Se pare ca, in prezent, nu exista un alt remediu natural, ca extractul de paducel,care sa aiba o actiune atat de puternica pentru prevenirea infarctului miocardic, care este prima cauza de mortalitate la nivel mondial.

Beneficiile nucilor pecan, nucile pentru o inima sanatoasa

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...