16.9 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024

C60 combate obezitatea, bolile de inima si diabetul

Uimitoarea molecula C60 poate ajuta in lupta cu diferite afectiuni grave, precum prevenirea bolilor de inima, obezitatea, accidentul vascular cerebral si diabetul. Desi inca nu s-au facut studii pe oameni, acesta molecula puternic antioxidanta este din ce in ce mai cunoscuta in lume. Iata cateva beneficii si ce riscuri asociate exista cu C60.

C60 combate obezitatea. Boli de inima, accident vascular cerebral, diabet, obezitate. Cum le evitam? O dieta sanatoasa si un stil de viata activ poate fi un inceput bun. Dar daca sunteti diagnosticat cu sindrom metabolic sau obezitate, riscul de a dezvolta aceste afectiuni periculoase creste.

Cum poate combate C60 obezitatea?

Sindromul metabolic este un termen utilizat pentru a face referire la un grup de simptome. Aceste simptome includ tensiunea arteriala crescuta, glicemia ridicata, excesul de grasime corporala in jurul taliei si nivelul colesterolului sau al trigliceridelor anormal. Impreuna, aceste simptome pot duce la boli de inima, accident vascular cerebral sau diabet.

C60 poate aduce beneficii organismului si il poate proteja impotriva acestor simptome periculoase. Poate preveni ca celulele grase sa creasca ca marime. Mai mult, poate preveni cresterea numarului de celule grase, precum si prevenirea rezistentei la insulina in celule.

C60 poate fi puternic antimicrobian impotriva streptococului de tip A

C60 distruge bacteriile. In timp ce C60 poate ucide virusurile care ii afecteaza pe tantari, poate ajuta si globulele albe din sange in vederea distrugerii eficiente a bacteriilor streptococului. Aceste bacterii provoaca boli precum infectii in gat, infectii ale pielii si altele. Societatea Americana de Microbiologie a publicat un studiu care a implicat soareci.

Cercetatorii care au efectuat studiul, folosind C60, au putut proteja 33% dintre soarecii infectati cu streptococ, care in mod normal i-ar fi omorat. Ei au concluzionat ca datele sugereaza ca C60 poate fi considerat un agent antimicrobian pentru infectia cu streptococ de tip A. Cercetarile preliminare indica faptul ca C60, in combinatie cu carbunele activat, duce la proprietati antimicrobiene mai puternice.

C60 Previne daunele UV. C60 ajuta si in problemele legate de piele. Se imbina bine cu lotiuni de piele, ceea ce il face fantastic pentru prevenirea daunelor UV. Intr-adevar, pe lista beneficiilor C60 se afla abilitatea de a opri arsurile solare pe pielea umana. Componentele antioxidante vor patrunde in piele si o vor proteja in mod eficient de daunele UV.

Riscuri asociate cu C60

Exista riscuri asociate cu C60? Exista un motiv excelent pentru care uleiul de masline a fost utilizat in studiul prelungirii vietii la sobolani. Motivul este ca C60 nu se dizolva in apa. De fapt, acest antioxidant foarte puternic are efecte asupra grasimilor nesaturate.

C60 pur in doze mari dizolvate pot fi toxice, desi nu s-au efectuat cercetari care sa demonstreze acest lucru (de fapt, s-a dovedit contrariul la sobolani). In plus, nu trebuie sa luati C60 cu apa, deoarece efectele nu sunt cunoscute. Nu trebuie sa luati mai mult de doza recomandata de C60 pana cand nu se fac mai multe cercetari.

De asemenea, este important de mentionat ca nu au existat studii stiintifice care implica consumul uman de C60. Cu toate acestea, castiga rapid popularitate si atentie in intreaga lume. Probabil ca nu va trece mult pana nu vor fi efectuate studii umane. Se pune foarte des intrebarea daca C60 poate deteriora ADN-ul sau nu. Poate fi mai exact sa spunem ca repara neconditionat ADN-ul. Studiile demonstreaza ca soarecii la care lipsesc enzimele care nu leaga ADN-ul au vieti mai scurte.

Mai mult, exista speculatii ca deteriorarea celulelor se produce numai atunci cand C60 este luat incorect, adica doar cu apa. Pentru a fi complet siguri, asigurati-va ca luati produsele C60 numai conform indicatiilor. Este sigur ca este un produs puternic, dar, ca orice altceva, ar trebui sa fie luat cu grija.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole