Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Deși a căpătat popularitate recent, mărirea buzelor este o procedură cu o istorie de peste 100 de ani. Scopul inițial era de reconstrucție a diformităților faciale, însă ulterior s-a efectuat și în scop estetic. Următoarele rânduri își propun să te familiarizeze cu tot ce implică augmentarea buzelor cu acid hialuronic – procedură, tehnici, durată efect, posibile reacții adverse. Încurajăm documentarea în general, însă cu atât mai mult când este vorba de propria bunăstare fizică și psihică. Skinovate crede cu tăria că frumusețea nu se poate standardiza; frumusețea radiază prin orice femeie încrezătoare în ea. Dar dacă buzele pline, senzuale și frumos conturate vor contribui la această încredere, ne dorim ca procedura de augmentare a buzelor să fie una perfect estetică în raport cu trăsăturile tale.

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic – scurtă simulare a intervenției:

  1. Accesând https://skinovate.ro/, te programezi pentru procedura de augmentare de buze sau pentru o ședință de consiliere estetică. Consultația premergătoare procedurii de injectare cu acid hialuronic, în cadrul căreia medicul estetician te consiliază în privința celei mai potrivite proceduri de injectare pentru trăsăturile tale faciale, este gratuită.
  2. Pentru injectarea buzelor se folosește canula, un tip de ac care nu traumatizează buzele. De asemenea, un accent deosebit este pus pe managementul durerii, Skinovate apelând la tehnici multiple de anesteziere, astfel încât disconfortul la injectare să fie absent sau minim.
  3. După injectare, pacientul poate relua activitățile normale, edemul dispărând complet în 24-48 de ore.

Factorii care asigură rezultatul dorit

  • Medicii Skinovate beneficiază de supraspecializare în domeniul dermato-esteticii prin injectare. De altfel, augmentarea buzelor reprezintă una din ariile de expertiză ale clinicii Skinovate. Injectarea va fi personalizată în funcție de pacient, analizându-se fizionomia, proporțiile și stabilindu-se un raport estetic între dimensiunea buzelor și restul configurației faciale. În plus, procedura se va efectua gradual pentru a asigura simetria perfectă a buzelor.
  • Substanțele de umplere utilizate în procedură păstrează standarde ridicate de calitate, siguranță și eficiență. Produsul este ales în funcție de profilul și necesitățile pacientului, stabilite de comun acord între acesta și medic. Deși este posibilă și injectarea cu grăsimi proprii sau silicon, augmentarea buzelor cu acid hialuronic este cea mai simplă, eficientă și sigură dintre toate. Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural în corpul uman. Acesta joacă un rol extrem de important în realizarea structurii normale a țesuturilor și în menținerea funcțiilor acestora.

Cui îi este destinată procedura

Procedura de mărire sau corectare a buzelor cu acid hialuronic are câteva contraindicații: sarcină și alăptare, tulburări autoimune, tulburări de coagulare. Exceptând aceste cazuri, augmentarea buzelor cu acid hialuronic este destinată atât persoanelor care își doresc corectarea buzelor, cât și celor care visează la mărire de buze. În materie de reacții adverse, pot apărea umflături și vânătăi, dar dispar în 3-4 zile.

Efectele procedurii durează aproximativ 12 luni, în funcție de particularitățile organismului și ale obiceiurilor personale (fumatul și traumatismele repetate prin masaj duc la accelerarea descompunerii acidului hialuronic injectat). La repetarea procedurii, însă, se va observa o creștere a duratei efectului, produsul injectat stimulând producția locală de colagen și creând un volum local suplimentar.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...