Apa cu ghimbir, bautura puternica ce arde grasimile

Iata un remediu natural cu ghimbir, care va arde grasimea de pe talie, spate si coapse. Aceasta bautura sanatoasa va oferi rezultate uimitoare. In plus, vine vara, iar apa cu ghimbir este una dintre cele mai racoroase alegeri pentru zilele caniculare.

Apa de ghimbir are o lunga lista de beneficii pentru sanatate. Pe langa arderea excesului de grasimi, care ajuta sa pierdeti in greutate, aceasta bautura puternica va lupta impotriva altor probleme de sanatate.

Apa cu ghimbir, bautura puternica ce arde grasimile – beneficiile apei cu ghimbir

1. Regleaza colesterolul. Apa de ghimbir se lupta cu niveluri ridicate de colesterol in organism, care la randul sau, previne multe probleme asociate cu aceasta boala.

2. Hipertensiune arteriala. Aceasta bautura incredibila are capacitatea de a va mentine tensiunea arteriala sub control si de a preveni formarea de cheaguri de sange in artere.

3. Puternic antiinflamator natural. Apa de ghimbir trateaza inflamatia, problemele articulare si afectiunile reumatoide cum ar fi osteoartrita si reumatismul.

4. Antioxidant puternic. Combate radicalii liberi, care sunt cauza principala a cancerului.

5. Agent anti-cancer. Apa de ghimbir ofera proprietati antioxidante si antiinflamatoare puternice. Aceasta bautura este una dintre cele mai bune remedii naturale atunci cand vine vorba de prevenirea cancerului. Vezi si: 20 de motive pentru a bea apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol

Apa cu ghimbir, bautura puternica ce arde grasimile – Cum se prepara apa de ghimbir

Ingrediente necesare:

  • Putine felii subtiri de radacina de ghimbir
  • 5 litri de apa
  • Suc de lamaie (optional)

Se fierbe apa si se adauga feliile de ghimbir. Lasati sa fierba timp de 15 minute. Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Cand este rece adaugati sucul de lamaie. Consumati aceasta bautura in fiecare zi inainte de micul dejun si inainte de cina.

Alte beneficii ale ghimbirului

6. Imbunatateste circulatia sangelui. Ghimbirul contine magneziu si zinc, ambele putand imbunatati circulatia sangelui. In plus, ghimbirul are proprietati care pot impiedica acumularea de colesterol rau in ficat, prevenind astfel diferite probleme cardiovasculare. Nu uitati ca ghimbirul este benefic pentru reducerea febrei si a problemelor de transpiratie excesiva.

7. Imbunatateste absorbtia nutrientilor. Consumul de ghimbir asigura o mai buna absorbtie a substantelor nutritive importante din organism. Eficacitatea sa se datoreaza capacitatii de a stimula secretia de stomac si enzimele pancreatice. Mesteca un pic de ghimbir putin inainte de mese pentru a stimula apetitul.

8. Previne racelile si gripa. Ghimbirul poseda proprietati puternice antibiotice si expectorante care pot trata problemele de raceala si gripa. De secole, radacina de ghimbir a fost utilizata in Asia ca un remediu natural impotriva gripei, racelii si tusei. S-a demonstrat stiintific ca ceaiul de ghimbir reduce efectiv simptomele racelii si gripei.

9. Imbunatateste digestia. Pe langa imbunatatirea absorbtiei nutrientilor din organism, ghimbirul poate ameliora durerile abdominale care apar ca urmare a inflamatiei tn stomac. Mai mult, poate preveni si combate constipatia, imbunatateste digestia si reduce gazul intestinal.

10. Intareste sistemul imunitar. Consumul regulat de ghimbir va stimula sistemul imunitar si va mentine apararea organismului impotriva posibilelor infectii, boli cronice, gripa, tuse si raceala. De asemenea, ghimbirul are capacitatea de a reduce riscul de accident vascular cerebral si este foarte benefic impotriva infectiilor bacteriene intestinale.

11. Amelioreaza durerea articulara. Datorita proprietatilor sale puternice anti-inflamatorii, ghimbirul poate reduce durerea, inflamatia articulatiilor si alte afectiuni asociate.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...