3 bauturi ayurvedice care infrumuseteaza

bauturi

Frumusetea este o stare de spirit, la care se poate lucra zi de zi, folosindu-ne de practicarea atingerii unei stari de liniste, printr-o alimentatie sanatoasa si prin vitaminizarea organismului in mod corect. Medicina ayurvedica pune accent pe frumusetea interna si externa si ne propune 3 bauturi aperitiv pentru dimineti insorite.

Aperitive bogate in vitamine care infrumuseteaza:

Reteta 1:

  • 2 rodii mari
  • 2 linguri de pudra de migdale
  • 1 lingura de miere din flori de munte sau de brad de munte (se poate folosi, totusi, orice fel de miere)
  • 1 lingura de suc de ghimbir
  • 1/4 lingurita de cardamom
  • scortisoara pudra sau cateva picaturi de lamaie (facultativ)
  • frunze de menta proaspete si nuca de cocos rasa pentru ornare.

Rodiile se taie in doua si se preseaza bine. Peste sucul de rodie se toarna mierea, pudra de migdale si condimentele. Se amesteca bine in blender pana devine un preparat spumos si se lasa la odihnit cateva minute. Sucul se toarna in pahare de sampanie, se decoreaza cu frunze de menta si se pudreaza marginea paharului cu nuca de cocos. Se serveste cu placere!

Bauturi aperitiv cu iaurt bio

Reteta 2:

  • 750 de grame de iaurt biologic
  • 75 cl apa minerala naturala, necarbogazoasa
  • 2 linguri de dulceata de petale de trandafiri
  • 1 lingurita de zahar de trestie
  • cateva picaturi de apa de trandafir (facultativ)

Ingredientele se bat pana se obtine o compozitie spumoasa. Se serveste in pahare frumoase, care se orneaza cu trandafiri superbi.

Vezi Beneficiile consumului de iaurt. Cum prepari iaurt sanatos de casa.

Reteta 3:

  • 750 de grame de iaurt biologic
  • 75 cl de apa minerala, necarbogazoasa
  • 6 linguri de creson proaspat
  • 1 strop de sare
  • zahar de trestie sau sirop de artar (facultativ)

Se amesteca bine toate ingredientele pana incepe sa se faca spuma, apoi se pun zaharul sau siropul de artar. Se serveste in pahare frumoase cu placere.

Citeste si:

Sucul verde care te face sa stralucesti de sanatate

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.