-1.9 C
București
duminică, noiembrie 24, 2024

Pește gătit în ulei – o rețetă simplă cu somon, ton sau cod

Iata o reteta simpla pentru a gati pestele in ulei:

Ingrediente:

  • 4 bucati de peste (ex: somon, ton, cod, dar și alt peste)
  • Sare si piper dupa gust
  • Faina pentru insiropare
  • Ulei de gatit (de exemplu, ulei de masline sau ulei vegetal)

Instrucțiuni de preparare:

  1. Spalati si curatati bucatile de peste, apoi uscati-le cu un prosop de hartie.
  2. Condimentati fiecare bucata de peste cu sare si piper dupa gust.
  3. Insurubati fiecare bucata de peste in faina, acoperind complet fiecare bucata.
  4. Încălziți o tigaie mare la foc mediu și adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaii.
  5. Cand uleiul este incins, adaugati bucatile de peste insirate in faina. Prajiti pana cand pestele este rumenit pe ambele parti.
  6. Scoateti pestele pe o farfurie tapetata cu servetele de hartie pentru a elimina excesul de ulei.

Acest peste prajit in ulei este delicios si poate fi servit cu garnituri, cum ar fi legume sau orez. Pofta buna!

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole