26 C
București
duminică, martie 31, 2024

Case cu structura din otel. Locuinte rezistente, gata in timp rapid

Acele case cu structura metalica din otel sunt accesibile, foarte usor de efectuat, rezistente si sunt gata mult mai repede. Nu mai trebuie sa stai o viata pentru a iti construi casa visurilor, ci trebuie doar sa alegi metoda inteligenta de a ridica casa.

Case cu structura din otel – cea mai buna structura anti-seismica din prezent

Casele cu structura metalica din otel sunt o varianta din ce in ce mai cautata, mai ales pentru ca ofera eficienta maxima, iar preturile nu sunt chiar inaccesibile. Ceea ce face ca aceste case sa fie speciale, este faptul ca au o durabilitate si rezistenta mai mare in timp, spre deosebire de casele cu structura de lemn, de exemplu.

Noua tehnologie a structurii din otel este una dintre cele mai rapide si eficiente metode de a ridica o casa. moderna si ieftina, se pot construi case de toate formele, marimile, cu inaltimi de pana la doua etaje cu mansarda. Astfel, structura din otel este, cu siguranta, o tehnologie de nisa ce va revolutiona in timp constructiile moderne de case pe structura metalica.

Un avantaj al caselor pe structura din otel este faptul ca este cea mai buna structura anti-seismica din prezent. Viteza de lucru este exceptionala, deoarece casele pe structura metalica din otel sunt facute si gandite de un program, totul este computerizat, finalul este perfect in proportie de 99,9%. Un lucru deosebit este ca o astfel de casa poate fi gata la cheie in timp record, intre 6 saptamani si doua luni, in functie de forma si inaltime. Vezi si Case din panouri prefabricate. Modele ieftine si gata in timp record

Case cu structura din otel – de patru ori mai usoara decat casa din beton

Fundalul este unul clasic, urmat de o sapa acustica, iar constructia este total diferita de celelalte sisteme de ridicare a caselor. Datorita faptului ca fundatia este mai grea decat casa, de aici si formula case pe structura metalica usoara, rezistenta la cutremur este mult mai mare in comparatie cu celelalte structuri.

Casele pe structura metalica din otel au pereti perfect drepti, nu foarte grosi, insa cu putere de termoizolare excepetionala. Astfel, sunt case ce pot fi construite fara probleme atat la ses, cat si la munte, dar mai ales pe terenuri unde casele de beton nu se preteaza. Casa pe aceasta structura este de patru ori mai usoara decat o casa construita din beton.

Astfel, rezistenta acestor case este calculata la peste 50 de ani. Astfel, daca aveti fundatia la casa gata, casa pe structura metalica din otel poate fi ridicata si gata la cheie in doar 3 saptamani, cu adevarat casa viitorului, cu sistem de construire rapid, eficient, economic si rezistent. Vezi si Modele de case din cob. Cum se ridica o casa trainica din pamant

Sursa foto: www.casametalica.ro

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

Articole asemanatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Comunitatea Sfat naturist

81,573FaniÎmi place
1,785CititoriConectați-vă
64CititoriConectați-vă

Cele mai citite articole