Zodiacul chinezesc pentru copiii nascuti in 2011

7_0_1Copilul nascut in anul 2011 se afla sub semnul Iepurelui, conform zodiacului chinezesc.

Copilul Iepure este simpatic, ascultator si manierat si foarte usor de disciplinat. Invata usor si bine, nu este agresiv si nu va avea necazuri cu ceilalti copii. Isi ajuta parintii in gospodarie si va spune doar ce crede el ca vreti sa auziti. Asta nu inseamna ca nu va face tot ceea ce vrea el.
Iepurele este un personaj plin de viata dar “asezat”, calm si realist. Îsi foloseste inteligenta pentru a-si crea un adapost dupa gustul lui, unde se izoleaza de tot ce nu suporta: dezordine, certuri, indiscretii, angoasa, zarva si ura. De aici si principalul lui defect: tendinta de a fugi la adapost de îndata ce apare un conflict.

Este diplomat in societate: extrem de curtenitor si de o eleganta ce ii farmeca pe cei din jur. Stie sa asculte, iar ceilalti sunt gata sa îi impartaseasca secretele lor. Totusi, Iepurele considera ca fiecare trebuie sa-si rezolve singur problemele, si nu se amesteca în treburile celorlalti decat daca nu are incotro.

Sub blana moale si matasoasa a Iepurelui se ascunde o persoana calma, hotarata, care poate iesi din orice situatie. Efuziunile sentimentale si emotiile tumultoase îl stingheresc. În situatii de criza, Iepurele adopta o atitudine logica si destul de detasata, care poate lasa impresia ca este indiferent sau cinic.

Zodiac chinezesc – zodia Iepure De fapt, aspiratia Iepurelui pentru liniste si pace este mai presus de toate. Ceea ce-si doreste este tihna unui loc care îi va tulbura cel mai putin lumea interioara: dupa reflectii indelungate, isi poate construi universul care i se potriveste cel mai bine. Ii place sa se adanceasca in lecturi si sa petreaca serile in fata focului, in compania celor apropiati.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...