Zeama de varza murata, cel mai bun leac in caz de gastrita, pietre la rinichi si giardioza.

Zeama de varza murata este recomandata cu succes in cazul pietrelor de la rinichi, gastritei cu aciditate scazuta si giardiozei.

Iata ce ai de facut pentru a scapa de aceste probleme:

Se administreaza timp de 2-3 saptamani cate jumatate de pahar cu aceasta zeama, de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa.

Daca pietrele de la rinichi sunt de dimensiuni mici, se amesteca 1 litru de zeama de varza murata cu 400 g de ulei nerafinat si zeama de la 4 lamai. Cu 24 de ore inainte de procedura nu se mananca nimic.

Timp de 4-5 ore, organismul raspunde cu diaree, in timpul acesta, colecistul se curata de pietre. Dupa aceasta procedura, timp de 2 saptamani, se recomanda ceaiul din musetel si fenicul.

De asemenea, pentru gastrita, se bea zilnic zeama de varza murata incalzita, inainte de mesele principale. Doza poate sa creasca treptat pana la 2 pahare pe zi.

Boabele de muștar alb. Ce beneficii au bobițele pe care le folosim de obicei la muraturi

Retete de muraturi asortate la borcan – Umple-ti camara cu cele mai gustoase bunatati pentru la iarna

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...