Vinerea neagra. eMAG anunta cele mai mari reduceri la ASPIRATOARE

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG o veți găsi – AICI.

Aspirator cu sac Electrolux ZUSALLER58 Silent Zen System, 3.5 l, 700 W, Albastru. Daca suferiti de alergii trebuie sa stiti ca aspiratorul UltraSilencer ZEN Allergy emite un aer curat si proaspat, multumita sacului sau s-bags – special conceput impotriva alergiilor.

Curatarea diferitelor tipuri de podele se face mai usor ca niciodata. Acest aspirator are inclusa duza Duza AeroPro Parketto Pro – special conceputa pentru aspirarea pardoselilor din lemn, a parchetului, gresiei sau a altor tipuri de podele dure. Mai multe detalii și alte oferte Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG le veți găsi AICI. 

Aspirator fara sac Zanussi ZAN1920EL, 1.2 l, Tub telescopic metalic, 800 W, Filtru lavabil, Albastru. Mai multe detalii și alte oferte Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG le veți găsi AICI.

Aspirator vertical Dirt Devil Renegade 18, 80W, 0.6L, Single Cyclonic, Autonomie 30 min, Gri/Rosu. Renegade 18 poate fi utilizat numai in scop casnic. Utilizati aparatul in exclusivitate pentru curatarea pardoselilor dure, covoarelor sau a mobilelor tapitate, usor murdare.

Orice alta utilizare in afara de acestea, nu este conforma cu destinatia si prin urmare, este interzisa. Mai multe detalii și alte oferte Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG le veți găsi AICI.

Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG. Oferte Gorenje

Aspirator fara sac Gorenje VCED01TBKRCY, 1200 W, 2 l, Filtru HEPA, Negru-Rosu. Elimina pana la 99,95% din particulele din aer. Filtrul HEPA elimina pana la 99,95 % din particulele din aer, inclusiv polen si excremente de capusa, un detaliu esential pentru cei ce sufera de astm sau alergii.

Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul HEPA, unde praful si particulele de murdarie sunt retinute de fibrele filtrului si pastrate acolo. Mai multe detalii și alte oferte Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG le veți găsi AICI.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9533/09, 1.7 l, Tub telescopic, 750 W, Albastru. Capul de aspirare TriActive+ aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Curata eficient covorul datorita placutelor duzei de aspirare special concepute pentru a indeparta praful in profunzime 2) Aspira cu usurinta obiecte mari datorita orificiului mare din fata 3) Aduna praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu ajutorul celor 2 perii laterale.

Capul de aspirare Turbo Brush permite curatarea in profunzime a covoarelor si indepartarea parului si a scamelor de pe acestea. Peria rotativa indeparteaza in mod activ particulele mici de praf si parul, rezultand o eficienta de curatare a covoarelor mai buna cu 25%.

Rotile capului de aspirare previn deteriorarea acestuia in cazul utilizarii acestuia pe podele dure. Mai multe detalii și alte oferte Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG le veți găsi AICI.

Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG. Oferte Whirlpool

Aspirator cu sac Whirlpool WVCC 1B200, 800 W, 1.4 l, Tub telescopic, HEPA 10, Gri. Poate curata praful de pe podele cu suprafete dure (parchet), dar si de pe covoare. Aspira praful din colturi, plinte,sau din fantele podelelor. Curata suprafetele delicate fara a le deteriora. Mai multe detalii și alte oferte Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG le veți găsi AICI.

Aspirator cu sac/fara sac Bosch BGL2UA2018, 3.5 L, 600 W. Rezultate de curatare impecabile – comparabile cu cele ale unui aspirator cu o putere de 2400 W – cu un consum de energie extrem de redus. Bag&Bagless: container pentru costuri de intretinere reduse sau sac igienic pentru un contact minim cu praful.

Aspirator compact cu volum mare de aspirare al sacului. Clasa cu cea mai inalta performanta de curatare a pardoselilor tari. Filtru igienic pentru un aer evacuat curat. Se incadreaza in clasa B de emisie a prafului. Mai multe detalii și alte oferte Vinerea Neagră 2017 aspiratoare eMAG le veți găsi AICI.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...