Usturoi macerat in vin. Cel mai bun elixir al sanatatii tale

Toata lumea stie cat de sanatos este usturoiul pentru sanatatea noastra si faptul ca este considerat cel mai puternic antibiotic natural, iar vinul rosu are rolul de a ne proteja inima.

Daca vom combina cele doua ingrediente, vom obtine un adevarat elixir cu puteri miraculoase de vindecare.

Acest elixir poate vindeca diferite boli ale sistemului respirator, ale sistemului imunitar, ale sistemului cardiovascular, ficat, rinichi, afectiuni limfatice, elimina colesterolul rau din organism, elimina sarea in exces, creste rezistenta la efort, lupta impotriva diverselor infectii si nu in ultimul rand, acest remediu are puternice proprietati de prevenire si combatere a diferitelor tipuri de cancer.

Iata mai jos reteta pentru usturoi macerat in vin:

Ai nevoie de:

  • 10 catei de usturoi mai mari;
  • 1/2 litru de vin rosu.

Mod de preparare:

Curata usturoiul, taie-l in doua si amesteca-l cu o jumatate de litru de vin intr-un borcan de sticla. Inchide borcanul si tine-l la macerat timp de doua saptamani intr-un loc intunecat. In fiecare zi, borcanul trebuie agitat energic. La sfarsit, filtreaza lichidul si depoziteaza-l intr-un recipient opac.

Acest tratament se poate administra de cel putin doua ori pe an, in cure de cate o luna, timp in care se consuma cate 2-3 lingurite pe zi.
*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca acest articol v-a fost util, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...