Unguent cu germeni de grau si uleiuri esentiale pentru dureri de spate si muschi. Reteta

Din nefericire, majoritatea oamenilor se confrunta, la un moment dat, cu dureri de spate si muschi. O postura incoretca, o activitate sportiva intensa, impingerea, tragerea sau ridicarea neglijenta a lucrurilor pot duce la astfel de probleme.

Durerile musculare pot varia ca intensitate de la usoare pana la severe si pot fi localizate oriunde la nivelul corpului (gat, spate, picioare, maini). Pentru ameliorarea senzatiei de durere, exista numeroase tratamente: medicamente antiinflamatoare si creme speciale. Noi v-am pregatit, in acest articol, reteta unui unguent natural, cu proprietati extraordinare pentru astfel de afectiuni (dureri de spate si muschi).

Unguent pentru dureri de spate si muschi – Reteta

Ingrediente:

  • 30 ml ulei din germeni de grau
  • 1 g ceara de albine
  • 5 g lanolina
  • 2 g emulsan
  • uleiuri esentiale: 8 picaturi cajeput ( se gaseste in magazinele naturiste), 5 picaturi rozmarin, 2 picaturi cuisoare si 10 picaturi panaway (Young Living)

Preparare:

Se incalzesc toate igredientele, mai putin uleiurilor esentiale care se adauga spre final. Se amesteca bine unguentul si se pune intr-o cutiuta, apoi se lasa 30 minute la frigider, neacoperit.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...