Tonic facial pentru piele mixta. Reteta

Am afirmat de fiecare data ca imbatranirea este inevitabila, dar si ca o intretinere zilnica cu tratamente adaptate fiecarui tip de piele (grasa, uscata, mixta si normala) permite amanarea efectelor timpului. Asadar, pentru astazi v-am pregatit un tonic facial pentru piele mixta cu flori de tei 

E bine de stiut ca florile de tei sunt perfecte in cazul tenului mixt.

Tonic facial pentru piele mixta – Reteta

Ingrediente

  • O mână plină de flori de tei,
  • 5 ml gel de aloe vera,
  • 250 ml de apă distilată.

Mod de preparare

Apa se fierbe și se prepară un ceai din flori de tei. Puneți un capac pe vas și așteptați aproximativ 20-30 de minute pentru ca să se mai răcească apoi, se adaugă gelul de aloe vera și se umple un flacon din sticla după răcire.

Daca vrei sa arati bine cat mai mult timp, trebuie sa ai grija de pielea ta, iar o lotiune tonica naturala buna poate face adevarate minuni. Folosirea acestui tonic facial are rolul de a pregati tenul pentru serumuri si lotiuni hidratante. Astfel, tratamentele cosmetice vor putea patrunde mai usor in epiderma.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Cum ne afecteaza tulburarile digestive pielea

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...