Scapa de durerea de dinti cu ajutorul cuisoarelor

Durerea constanta, febra si ametelile sunt comune durerilor de dinti si oricine ar face orice pentru a scapa de aceste senzatii. De regula, aceste dureri puternice apar in timpul noptii sau cand suntem prea departe pentru a primi ajutor specializat. Insa, pentru ca nu intotdeauna medicamentele isi fac efectul, trebuie sa stii ca poti apela cu incredere la solutiile naturale pentru a scapa de durerea de dinti.

Unele dintre cele mai bune „medicamente” pentru durerea de dinti sunt cuişoarele. Acestea au un continut foarte ridicat de uleiuri eterice si de taninuri. Mai ales una din substantele componente, si anume eugenolul, are un puternic efect antibacterian si actionează rapid in cazul inflamarii gingiilor si al durerilor provocate de carii.

Iata mai jos cum sa scapi de durerea de dinti cu ajutorul cuisoarelor:

  • Mod de preparare:

Se zdrobesc în mojar 2-4 cuisoare si se amesteca cu cateva picaturi de apa, pana la obtinerea unei paste mai groase si lipicioase.

  • Doza terapeutica:

Se aplica amestecul pe zona inflamata si se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, dupa care se scuipa. Aplicarea se poate repeta pana la interventia stomatologului.

Atentie: interzis copiilor mici!

Remedii cu uleiuri esentiale pentru afectiunile dentare

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...