Remediu cu uleiuri esentiale pentru infectii urinare

Remediu cu uleiuri esentiale pentru infectii urinare

Infectia urinara inseamna prezenta de germeni microbieni in urina, asociata cu simptome din partea aparatului urinar (febra, urinari dese, usturimi la urinat, dureri lombare, frisoane, astenie). Desi aceste simptome pot trece de la sine, nu se recomanda neglijarea lor, deoarece pot genera probleme grave pe viitor. Astfel, alaturi de medicamentele recomandate de medic, trebuie sa stii ca exista si un bun remediu cu uleiuri esentiale pentru infectii urinare.

Remediu cu uleiuri esentiale pentru infectii urinare

Ingrediente:

  • 3 ml de ulei esential de oregano
  • 3 ml de ulei esential de cimbru
  • 3 ml de ulei esential de scortisoara

Administrare:

Inghite cate 2 picaturi din acest amestec de uleiuri pe un comprimat neutru sau cu putina miere de 3 ori pe zi, timp de 5 zile. Pentru un efect mai bun, nu uita sa consumi 2 l apa pe zi, care transporta bacteriile afara din vezica.

uleiul esential de cimbru amelioreaza problemele de la nivelul aparatelor uro-genital, digestiv, respirator si ORL, osteoarticular, sistemului nervos, pentru efectul antimicrobian puternic in special impotriva germenilor Stafilococ auriu, E Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Proteus, Candida albicanis.

uleiul esential de oregano este un bun remediu in combaterea unor infectii dintre cele mai diverse (bacteriene, virale, fungice sau de natura parazitara). Acesta este deseori recomandat pentru tratarea infectiilor urinare si pulmonare, pana la Candida, micoze, infectii cutanate si infectari cu diversi paraziti si virusuri (Giardia, Salmonella, Stafilococul Auriu etc).

uleiul esential de scortisoara ajută organismul sa lupte impotriva microorganismelor de tip fungic si bacterial.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati sfatul unui medic specialist.

7 remedii din strabuni indicate pentru tratarea infectiei urinare

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...