Periajul pielii – curatarea intregului sistem limfatic

Una dintre caile cele mai eficiente si mai putin cunoscute pentru curatarea intregului sistem limfatic este periajul pielii cu o perie moale, uscata, din peri vegetali.

Peria din peri vegetali, cea mai buna pentru curatarea pielii

Peria pentru acest periaj trebuie sa fie lunga, din par natural moale si sa fie tinuta mereu uscata. Acest periaj uscat stimuleaza canalele limfatice in vederea drenarii materiilor mucoide toxice din colon, purificand astfel sistemul limfatic. Acest lucru permite curatarea sangelui si tesuturilor vitale.

Astazi, tot mai multi oameni poseda o limfa toxica si ganglioni inflamati, fapt care permite intoxicarea intregului organism. Totodata, periajul pielii stimuleaza puternic circulatia sangvina superficiala, avand efect revigorant.

Cum se efectueaza periajul pielii

Periajul pielii trebuie efectuat doar o data pe zi, preferabil dimineata, necesitand doar cateva minute. Pentru cei care se simt greoi, intoxicati sau bolnavi, il pot practica si de doua ori pe zi, dimineata si seara. Periajul se efectueaza simplu, corpul trebuie sa fie complet gol si uscat, iar peria trebuie sa mature o data sau de doua ori in aceeasi directie pe toata suprafata corpului, exceptand fata.

Pielea nu se freaca, nu se maseaza, iar peria nu se roteste pe corp, se matura pielea cu miscari usoare, prelungi, in directia generala a colonului. Bratele se perie de la maini spre umeri, membrele inferioare de la labe la solduri, spatele in jos spre sale, fesele de jos in sus, gatul de sus in jos si spre umeri. Dupa cateva zile de periaj se va constata prezenta unui material gelatinos mucoid in fecale, acesta fiind limfa toxica drenata in colon dupa curatarea limfatica.

O curatare limfatica minutioasa se practica zilnic timp de 3 luni, apoi se intretine limfa curata prin periaj de 2 ori pe saptamana. Totusi, trebuie spus ca ori de cate ori simtiti nevoia de o curatire strasnica, se poate face zilnic.

Vezi si:

Crema pentru afectiunile pielii cu coada soricelului si oxid de zinc

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...