Ofertele furnizorilor de echipamente medicale au trecut si in online

Cu totii ne amintim despre celebrele echipamente medicale, albe, imaculate. Pe acestea le corelam automat cu ceea ce poarta un cadru medical sau orice persoana ce activeaza in domeniul medical. Acum diversitatea acestor echipamente este mai mare, dar ramane o constanta: nevoia de a purta ceva confortabil si rezistent, corespunzator domeniului.

Daca ne gandim la uniforme medicale albe, acestea sunt si practice, pot fi igienizate la temperaturi ridicate si nu se vor decolora. Doar ca de-a lungul timpului tehnologiile avansate au facut ca acum sa putem vorbi despre alternative, despre costume medicale in culori variate. Nu sunt alese intamplator, fac parte din identitatea unei unitati medicale. De achizitionat o puteti face de la un furnizor de renume a nisei si anume SafetyOne.

Culorile uniformelor medicale, un mod de identificare a unei echipe medicale

Daca sunteti atenti in clinici, fie ele private sau de stat, personalul medical poarta echipamente medicale in diferite culori. Acestea reprezinta echipa medicala din care fac parte, astfel incat cei de la sectia maternitate poarta roz pal, cei de la chirurgie verde spre exemplu. De asemenea, distinctie la capitolul culoare facem si in privinta categoriei profesionale. Codul de culoare aici face diferenta intre cine este infirmiera, medic, asistenta si asa mai departe.

Alegerea acestora tine cont de un protocol, de un regulament intern desigur. Veti gasi stoc suficient, variat si care corespunde cerintelor din domeniu, la SafetyOne. Un magazin online in cadrul caruia veti putea alege cu usurinta echipament de protectie pentru personal sau echipament medical si nu numai. Achizita mai multor seturi va aduce si posibilitatea de a negocia pretul, obtinand o oferta personalizata.

Echipamentele medicale, de protectie, costume speciale pentru munca in siguranta

Pentru cei care inca nu stiu, unele domenii de activitate impun purtarea unor costume speciale. Fara acestea nu doar ca ne-am pune in pericol, insa calitatea actului medical sau a unei activitati in sine va fi indoielnica. Materialele echipamentelor sunt menite sa protejeze, au proprietati care asigura un inalt nivel de protectie pentru piele, nu permite ca unele lichide sau substante sa fie absorbite, sa mentina zona umeda etc. Acestea sunt simple exemple.

Ca eroii din filme care poarta capa, costum special, altfel nu au cum sa se transforme in personajele puternice, la fel vorbim despre cei care la locul de munca au nevoie de costume speciale. Fara a respecta un protocol, reguli stricte, un standard, munca realizata nu are cum sa fie una sigura si cu rezultate. Mai ales in domeniul medical, siguranta prestatorului de servicii medicale, dar si a pacientului sunt in joc.

Descoperiti la furnizorii de nisa gama de echipamente medicale. In cazul celor de la SafetyOne veti gasi implicit completarea necesara acestor echipamente, costume unisex, incaltaminte adecvata, accesorii sau produse complementare. Adica produse adaptate si in functie de sezon.

Comandati online!

Indiferent de cate seturi de astfel de tipuri de imbracaminte ati avea nevoie, SafetyOne este generos in privinta disponibilitatii acestora. Gasiti la un click distanta imbracaminte de protectie sau echipamente medicale pentru orice sezon, marimi diverse, de la branduri de talie internationala – ca o extra garantie a calitatii – precum Base, Unicode sau Palltex. De comandat puteti face asta online, din pagina oficiala safetyone.ro.

Contact: sales@safetyone.ro

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...