Modele de garduri zidite. Pentru o intimitate totala

Gardul este protectia casei, dar care iti asigura in acelasi timp si intimitatea. Daca ai o casa intr-o zona frecventata, cea mai buna idee este sa iti faci un model de gard inalt, cat mai inchis, pentru a te bucura de intimitate totala. Iata cateva modele de garduri zidite, pentru a te inspira.

Gardurile zidite sunt foarte frumoase, mai ales acolo unde se potrivesc cu peisajul arhitectonic al zonei unde este amplasata casa. Totusi, cel mai important este ca beneficiarii sa se simta in siguranta, sa se simta protejati si sa se bucure de designul gardului.

Modele de garduri zidite – piatra naturala, excelenta pentru gardurile zidite

Un gard foarte frumos si unic este cel facut din pietra naturale sau placat cu piatra naturala. Este un gard solid, rezistent, cu un design de cele mai multe ori extraordinar. Vezi si: Gard viu cu frunze rosii – Ce arbusti sa plantezi pentru a obtine un spectacol de culoare

garduri 10

Gardurile zidite de beton sau caramida se potrivesc perfect cu putin lemn sau fier, dar este bine sa se pastreze ideea de intimitate in armonie cu modelul dorit si care sa se potriveasca perfect.

garduri 1

garduri 7

Chiar daca un gard zidit inseamna o lucrare mai ampla, care se poate intinde pe mai multe zile, efortul construirii unui asemenea gard merita din plin, caci sunt rezistente. Daca se folosesc materiale de calitate, aceste garduri rezista zeci de ani, iar din punct de vedere estetic este o alegere excelenta, cu siguranta. Fie ca alegeti beton, fie ca alegeti caramida, gardurile zidite sunt mereu o alegere potrivita.

garduri 2

garduri 3

garduri 4

garduri 5

Modele de garduri zidite – garduri inalte sau garduri joase, in functie de preferinte

Modelul trebuie ales si in functie de amplasarea si materialele din care este facuta casa. Alegerea unui gard zidit mai inalt sau mai jos se face in functie de spatiul din curte si de preferintele fiecaruia. garduri 6

garduri 9

Combinatia gardului zidit cu fier este una inedita, dar asta nu inseamna ca un gard zidit complet nu poate fi un model excelent, modern, cu o durata de viata mai mare si care sa asigure cea mai buna intimitate. Iata si alte modele din care se te inspiri. Vezi si: Modele de garduri din sipca metalica – Ce poti alege pentru curtea casei tale

garduri 11

garduri 12

garduri 13

garduri 14

Sursa foto: www.pinterest.com

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...