Modele de garduri din sipca metalica – Ce poti alege pentru curtea casei tale

Modele de garduri din sipca metalica – Sipcile din tabla zincata sunt o alegere inspirata pentru cei care doresc si cauta un raport pret-calitate exceptional, dar si pentru cei care doresc ceva practic si rezistent.

Gardul din sipca metalica prezinta multiple avantaje comparativ cu celelalte tipuri de gard, avantaje printre care se numara si pretul mult mai accesibil dar si rezistenta in timp mai indelungat fata de alte tipuri de gard. In plus, printre alte avantaje se mai numara si nivelul scazut de mentenanta si usurinta la montare.

Din aceste motive gardul de sipca metalica este cea mai buna alegere daca doresti simplitate si eleganta la un pret avantajos. Cu o durata de viata de 25-30 de ani, gardul din sipca metalica iti ofera un nivel ridicat estetic pentru mult timp de acum incolo.

Exista o multime de modele de garduri din sipca metalica, dintre care enumeram doar cateva la care puteti apela: sipca nevopsita care e cea mai ieftina, in jurul a 2,5 lei pe metru liniar si care poate fi aranjata ulterior chiar de tine daca te pricepi putin si iti place sa lucrezi in jurul casei.

sipci metalice de gard nevopsite

Sipca vopsita pe o parte sau sipca vopsita pe ambele parti, cu o gama de culori larga pe care o gasesti disponibila in toate magazinele mari. Preturile nu sar de obicei de 4 lei pe metru liniar. Vezi si: Modele de garduri zidite. Pentru o intimitate totala

Sfat Naturist - Modele de garduri din sipca metalica 3

Mai interesante sunt gardurile din sipca metalica 3D cu striatii pe semirotund. O astfel de sipca este tratata special cu zinc si vopsea si ofera protectie anti coroziune indelungata.

Modele de garduri din sipca metalica

Alte modele de garduri din sipca metalica se diferentiaza prin culoare, mod de asamblare cu temelie sau fara temeile si modalitate de construire, pozitionare a sipcilor. Acestea pot sa fie rare sau dese, simple sau duble, orizontale sau verticale. In functie de alegerea pe care o faci poti obtine un design unic, modern si minimalist.

Sipca metalica e usor de montat si e suficienta prinderea doar in suruburi speciale autoforante care pot perfora metalul, fara a necesita sudura sau personal specializat in confectionarea gardului.

Pentru montarea gardului de sipci metalice ai nevoie doar de autoforante metal cu grosime si lungime in functie de grosimea profilului, dar si de profile pentru construirea gardului: de cornier profil L, Profil U sau teava patrata in functie de necesitate si buget.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...