Idei de case cu mansarda. 3 proiecte pentru romantici

Casele cu mansarde, fie mici, fie mari, sunt foarte frumoase, iar mansardele pot fi amenajate intr-un stil foarte romantic si practic. Spatiul din mansarda poate fi folosit in fel si chip, dar nimic nu se compara cu un loc ideal amenajat pentru indragostiti. Va prezentam 3 proiecte de case cu mansarda moderne, tineresti si va dam cateva idei de amenajare a dormitorului romantic din mansarda.

Idei de case cu mansarda – casuta mica, mansarda intima

Primul proiect de casa are suprafata construita de 163,2 mp, iar la interior sunt 11 incaperi. Casa este ideala pentru tineri proaspeti casatoriti, pentru cupluri tinere si care adora spatiul mic si intim, dar care sa aiba mai mult spatiu la exterior. Parterul este format dintr-un living generos de 25,63 mp, bucatarie, baie, hol, vestibul, spatiu tehnic, iar mansarda are coridor dressing, o camera, baie si un dormitor.

casa-mansarda 1

plan-casa-1

plan2-casa1

Al doilea proiect este o casuta mica, foarte intima si romantica, ideala pentru familii mici. Suprafata construita este de 119,68 mp, iar interiorul are 11 incaperi. La parter este living, bucatarie, vestibul, hol si garderoba, toaleta, spatiu tehnic, iar mansarda are doua dormitoare, coridor, baie si dressing. Perfecta pentru o familie de tineri, ce doresc sa traiasca discret sau pentru cine vrea o mica locuinta de vacanta romantica. Oricum ar fi, aceasta casuta este utila pentru cine nu are nevoie de prea mult spatiu.

casa-mansarda 2

plan-casa2

plan2-casa2

Idei de case cu mansarda – cele mai frumoase idei de dormitor in mansarda

Al treilea proiect de casa are suprafata de 128 mp din care 3 mp este terasa. La parter exista living, dormitor, baie, hol, vestibul, debara si camera tehnica. Mansarda are hol, doua dormitoare si o baie. Aceasta casuta este perfecta pentru familii mici sau pentru familii tinere, ce isi doresc sa pastreze cat mai mult timp romantismul in viata lor.

casa-mansarda 3

plan3-casa 3

plan2-casa3

In functie de structura casei, amenajarea dormitorului romantic din mansarda se poate face in orice stil. Fie ca alegeti o mansarda din lemn, fie ca alegeti o mansarda clasica, important este sa se potriveasca cu gusturile proprii. Pentru inspiratie, v-am pregatit cateva idei de dormitoare super intime si placute pentru mansarda. Nimic mai frumos decat cel mai calduros loc din casa pentru timpul petrecut in doi.

interior-mansarda 6

interior-mansarda 5
interior-mansarda 7

interior-mansarda 8

interior-mansarda 9

interior-mansarda 10

Sursa foto: www.casemexi.ro, casaneo.ro, pinterest.ro

Case cu structura din otel. Locuinte rezistente, gata in timp rapid

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...