Iata cum sa scapi de toxine cu ajutorul bailor de picioare!

cum sa scapi de toxine

Medicina chinezeasca traditionala practica o metoda de detoxifiere prin picioare, bazata pe credinta ca talpa piciorului are numeroase zone de energie conectate cu organele interne. Asadar, chinezii cred ca isi pot curata organismul de toxine prin picioare. Iata cateva metode folosite de medicina traditionala chinezeasca despre cum sa scapi de toxine cu ajutorul bailor de picioare.  

Cum sa scapi de toxine – Bai de picioare cu ioni

Aceasta metoda este foarte eficienta, ea se bazeaza pe electroliza, o tehnica care utilizeaza curent electric pentru a face o reactie chimica.

Initial, se deschid porii cu apa calda, apoi se pune sare, care se foloseste ca astringent anti-inflamator. Picioarele absorb ionii, curatandu-se intreg organismul. Eliminarea toxinelor face ca apa sa se innegreasca.

Cum scapi de toxine – Reteta cu bai de picioare cu sare

  • 1 cana de sare de mare
  • 1 cana de sulfat de magneziu
  • 2 cani de bicarbonat de sodiu
  • ulei esential (optional)

Se pun toate ingredientele intr-un lighean cu apa fierbinte. Se lasa sa se dizolve si sa se raceasca putin, apoi se scufunda picioarele pentru 30 de minute. Aceasta baie va lasa pielea catifelata si va trata iritatiile, va curata organismul de toxine, va creste nivelul de magneziu, si lupta impotriva oboselii si epuizarii.

Scapa de toxine – Reteta bai de picioare cu oxigen

  • 2 cani de peroxide de hidrogen
  • 1 lingura de ghimbir uscat macinat

Se adauga ingredientele in apa fierbinte, apoi se scufunda picioarele in apa 30 de minute. Se trateaza alergiile si iritatiile, dar cu aceasta apa se elimina si toxinele.

Cum scapi de toxine cu ajutorul argilei 

  • 1/2 cana de argila betonita
  • 1/2 sulfat de magneziu
  • ulei esential (optional)

Se adauga sulfatul de magneziu in apa fierbinte pentru a se dizolva. Apoi, se dizolva argila in putina apa si se adauga mixtura la baie. Se scufunda picioarele pentru 20 de minute pentru a detoxifia organismul si a asigura cantitati mari de magneziu.

Se mai gasesc la magazinele cu produse naturale comprese pentru detoxifiere, care se pun in timpul noptii. Se scot dimineata si daca sunt innegrite, inseamna ca toxinele au iesit.

Cum sa fii mai frumoasa si mai sanatoasa cu ajutorul bailor cu plante

Tenul si aburii. Cum sa ingrijim si curatam tenul cu ajutorul bailor de aburi

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...