Eridiarom, remediul romanesc obtinut din afine care trateaza diareea

Dr. Roman Morar este profesor in cadrul Universitãtii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca si studiaza puterile terapeutice ale afinului. Este autorul si coautorul a 9 brevete de inventii si a organizat primul laborator fitoterapeutic veterinar din tara, in urma cu 23 de ani. In anul 1994, dr. ROMAN MORAR a creat Eridiarom, un concentrat de fructe de afin care trateaza diareea.

Eridiaromul este realizat dupa procedee originale, care pastreaza principalele principii active ale afinelor, la care se adauga glucoza, amidon si lactoza, pentru tabletare. In compozitia Eridiaromului exista principii active de exceptie: antocianozide, vitamine, saruri minerale, fitoncide, acizi vegetali, pectine etc. Acesta este lipsit de toxicitate, nu creeaza dependenta si nu constipa, asa cum o fac alte medicamente.

Eridiarom are rolul de a micsora peristaltismul intestinal, fiind un bun astringent al mucoasei gastro-intestinale, bacteriostatic, antiseptic, antihistaminic, antiparazitar si hipoglicemiant. De asemenea, regleaza permeabilitatea vasculara si tranzitul intestinal, fiind absorbant si protector al mucoasei, pe care o reface.

Recomandari ERIDIAROM:

Diaree

In forma acuta, se recomanda administrarea a 9 comprimate pe zi, cate 3 comprimate inainte de mesele principale, timp de 3-5 zile. Daca este luat inca de la primele simptome de diaree, Eridiarom  actioneaza in aproximativ 7 minute. Daca diareea debuteaza cu crampe puternice, insuportabile, se pot lua 9 tablete deodata si dupa aceea cate 2-3 la fiecare doua ore, timp de 3-5 zile. Pentru a trata diareea in forma cronica, se vor lua cate 6-9 comprimate pe zi, timp de 20 de zile pe luna.

Diaree la sugari

Se recomanda administrarea in fiecare zi a cate 3-4 comprimate, dizolvate in putin ceai caldut de musetel sau de fenicul. Tratamentul dureaza 3-5 zile.

Colita de fermentatie

In faza acuta, se recomanda doza soc de 9-12 comprimate pe zi, cate 3-4 comprimate inainte de mesele principale, timp de 3-5 zile, apoi se continua cu un tratament de intretinere, in care se vor lua cate 6 comprimate pe zi, 20 de zile pe luna.

Rectocolita ulcero-hemoragica

In aceasta afectiune au fost obtinute rezultate mai bune cu Eridiaromul, decat cu antibioticele. La debutul tratamentului, daca boala este insotita de diaree puternica si de dureri intense, insuportabile, se pot lua 9 tablete deodata si dupa aceea cate 2-3 la fiecare doua ore, timp de 3-5 zile. Apoi tratamentul se va continua, luand cate 6-9 comprimate pe zi, timp de 20 de zile pe luna, pana la vindecare.

Adjuvant in radioterapia folosita in boala canceroasa

Acest produs pe baza de afine are rol protector in timpul iradierilor terapeutice, care dau de multe ori efecte secundare, in special diaree. Se recomanda admiistrarea a 6 comprimate pe zi, timp de 20 de zile pe luna. Este un tratament care ajuta in toate formele bolii canceroase, datorita efectelor antioxidante ale principiilor active din afine.

Ceaiuri pentru colon iritabil cu diaree – 5 remedii naturiste extraordinare, ieftine si la indemana

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...