e-bebe.live, targul educativ pentru viitori parinti care reuneste specialisti din domeniul medical in cadrul unei zile intregi de conferinte live online

In weekendul 23-25 aprilie targul primaverii, e-bebe.live, isi deschide virtual portile pentru viitoare mamici, bebelusi si copii prescolari sau proaspeti parinti. Misiunea e-bebe.live este sa democratizeze accesul la informatia educationala de calitate la nivel national si la oferte speciale de cumparaturi online.

Pe langa ofertele promotionale disponibile in cele 3 zile de targ, pe 25 aprilie vizitatorii inscrisi au acces gratuit la o zi intreaga de conferinte live. e-bebe.live reuneste specialisti recunoscuti la nivel national intr-o agenda de discutii dedicate noilor parinti, cu teme precum puericultura, metode actuale de parenting, educatie, nutritie, nastere, alaptare, sanatate mintala si nu numai, pentru ca acestia sa ia decizii informate pentru ei si familia lor.

Dr. Emel Nuraltay – sef sectie Obstetrica Ginecologie in cadrul Sanador va aborda subiecte de interes privind nasterea, in timp ce Daniela Mahera, Moasa Licentiata la Spitalul Sanador va sustine un curs de alaptare pentru viitoarele mamici.

Daniela Stan, vicepresedinte Asociatia Moaselor OAMGMAMR Bucuresti si Asistent Sef in cadrul Spitalului Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti) va sustine un curs gratuit de puericultura, in urma caruia participantii vor primi un certificat de participare acreditat.

In agenda evenimentului sunt confirmati specialisti si din alte domenii conexe, precum Dr. Bogdan Ivanescu, co-fondator Doctor Mit si Stem Sure, care va aborda importanta recoltarii celulelor stem, precum si Oana Moraru, consilier educational si fondator al scolii Helikon si al platformei Vocea Parintilor, care va vorbi despre educatia timpurie dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 0-7 ani.

Oana Motea, Health Specialist Unicef Romania va vorbi despre vaccinare.
In ceea ce priveste alimentatia mamei si copilului, Dr. Ruxandra Plesea, specialist in nutritia personalizata, va vorbi despre nutritia in timpul sarcinii – “Cum mancam si de ce suplimente nevoie, noi sii bebe?”. Anca Balasoiu, Moasa Principala Licentiata la Maternitatea Bucur va aborda diversificarea la bebelusi. De asemenea, Dr. Cornelia Preda, Medic primar si Sef sectie Neonatologie Sanador va aborda subiecte de interes privind alimentatia nou-nascutului.

Nu in ultimul rand, in cele 3 zile de targ vizitatorii vor avea sansa de a se alatura si unor cauze umanitare, alaturi de doua organizatii partenere, Unicef Romania si Agentia Nationala de Transplant.

Unicef Romania comunica in cadrul targului virtual campania de sustinere a cauzei lui Nicolas. Vizitatorii vor putea dona 2 euro prin SMS la 8844 pentru aceasta cauza, insa la standul virtual vor putea afla mai multe informatii despre misiunea Unicef si cum se pot implica activ in campaniile derulate de acestia pentru sustinerea copiilor vulnerabili.

Agentia Nationala de Transplant din Romania participa in premiera la un targ adresat publicului. Personalul agentiei va fi prezent la standul virtual pentru a raspunde live intrebarilor vizitatorilor legate de activitatea Agentiei si campaniile de informare desfasurate, precum si institutiile autorizate si standardele de acreditare sau registrele de transplant actualizate.

e-Bebe.live este o platforma unica pentru profesionistii din zona de retail pentru a facilita vanzari, pentru a castiga vizibilitate si pentru a intra in contact cu cumparatorii interesati, printr-o experienta de shopping integrata. Fiecare zi de targ, 23, 24 si 25 aprilie, va aduce un trafic de 10.000 de participanti din toata tara, oferind cel mai mare potential de vanzari la un singur eveniment de la inceputul pandemiei.

Evenimentul este organizat de Doctor MIT, cea mai completa platforma de sanatate din Romania acoperind zona de informare medicala prin emisiunea TV „Doctor MIT” in care Dr. Bogdan Ivanescu diseca si demonteaza miturile medicale in care am fost invatati sa credem. Doctor MIT scoate adevarul la iveala despre miturile medicale si pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare numar de vizualizari dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical din Romania.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.