Decorează-ți șemineul cu stil

Multitudinea de opțiuni de pe piață face din alegerea modelului de șemineu potrivit pentru casa ta, o misiune destul de dificilă. Din atâtea opțiuni este greu să alegi o variantă care să se potrivească în căminul tău și care să mulțumească pe toată lumea.

La fel este și cu finisajul pentru un semineu lemne sau o sobă pe lemne: privești o sumedenie de modele de șeminee și devine o misiune grea să te hotărăști care îți place cel mai mult, dar și care să se potrivească cu stilul de amenajare al spațiului în care urmează să fie montat acesta.

În acest sens, profesioniștii de la Pefoc.ro ne dau o mână de ajutor, prezentându-ne o varianta elegantă de șemineu care se potrivește la interiorul oricărei locuințe, indiferent de stilul ales, printr-un element decorativ deosebit pentru construcțiile șemineelor: brâu de lemn sau cornișă de lemn, cum mai este cunoscut în industrie. Aceste elemente decorative sunt realizate din lemn de înaltă calitate, cornișele decorative se lipesc cu adezivi speciali ce rezistă la temperaturi foarte mari. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu mai multe tipuri de focare de seminee clasice.

Un brâu de calitate superioară este determinat de respectarea cu strictețe a procesului de uscare al lemnului folosit la construcția acestuia. Uscarea are loc într-un mediu controlat, încăperi speciale care sunt prevăzute să conserve lemnul la un nivel optim de umiditate care nu trebuie să depășească nivelul de 6-8%. În urma acestui tratament profesional, vor rezulta niște cornișe de lemn ce prezintă o culoare uniformă și linii drepte, fără imperfecțiuni sau ondulări inestetice ale lemnului.

Nu mai punem că, pe lângă funcționalitatea și căldura oferite, un șemineu ornamentat cu brâuri decorative din lemn va reuși să adauge un plus de design oricărui stil de șemineu, putându-se integra cu ușurință în case care urmează un stil tradițional, clasic sau chiar și modern. Cornișele din lemn pot avea structură simplă sau profilată, potrivite pentru orice stil de șemineu la perete sau pe colț. Brâurile de lemn trebuie tratate cu substanțe ignifuge pentru protecție la foc.

Iar pentru a te putea convinge de efectul special și decorativ pe care o cornișă îl poate da unui șemineu pe lemne, nu ne crede pe cuvânt, intră pe site-ul prietenilor nostri de la pefoc.ro ce vor fi mai mult decât fericiți să-ți prezinte o serie de modele de șeminee realizate de către aceștia pe întreg teritoriul țării și nu numai. Modelele sunt proiecte reale, ce au fost realizate în locuințele beneficiarilor, iar șemineele au fost construite conform dorințelor și gusturilor acestora, respectând cu strictețe, o serie de parametri tehnici de siguranță și funcționalitate.

Alege ca șemineul pe care îl construiești să fie perfect pentru ceea ce ai nevoie! Pefoc este o firmă specializată în industria soluțiilor de încălzire, punându-vă la dispoziție, produse și materiale profesionale pentru construcția șemineelor pe lemne, sobe pe lemne, focare sau placi izolatoare care, îmbinate cu experiența vastă în domeniu, duc la o lucrare rezistentă, aspectuoasă și de calitate superioară.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...