Declaratie oficiala din China pentru tratamentul recomandat in caz de COVID-19

tratament-recomandat-in-caz-de-coronavirus

Avand in vedere ca s-au confirmat rapoartele unor studii mici independente si a 3 studii clinice, Shanghai a anuntat o recomandare de utilizare a vitaminei C intravenoase in doze mari. Asadar, inca o data vitamina C isi arata puterile vindecatoare , fiind tratamentul recomandat in caz de COVID-19. Deoarece virusul nu se opreste din a se raspandi in toata lumea, este de mare interes sa stim ce ni se recomanda, atat ca tratament, cat si ca prevenire.

Tratamentul recomandat in caz de COVID-19 – Vitamina C in doze mari este foarte eficienta

Recomandarea de dozare va varia in functie de severitatea bolii de la 50-100 de miligrame pe kilogram la greutate corporala pe zi la 16.000 de miligrame/ kg/ zi. Dozele sunt cuprinse intre 4.000 si 16.000 de miligrame la adulti.

Atsuo Yanagisawa, doctor si presedinte al Colegiului japonez de terapie intravenoasa, afirma ca aceasta metoda specifica de administrare, este foarte importanta. Doctorul explica ca metoda este mai eficienta, deoarece efectele vitaminei C sunt de 10 ori mai puternice cand este administrata intravenos. El a afirmat ca “vitamina C intravenoasa este un antivirus sigur, eficient si cu spectru larg”, scrie worldhealth.net.

Doctor Richard Z. Cheng este unul din directorii asociati ale studiilor clinice despre vitamina C. Acesta este medic atestat al Academiei Americane de Medicina anti-imbatranire. A lucrat foarte aproape cu autoritatile medicale si guvernamentale ale Chinei si a facilitat cel putin trei dintre studiile clinice ale efectelor vitaminei C in China.

tratamentul recomandat in caz de COVID-19 – Administrarea vitaminei C pentru prevenire si vindecare

Acesta, impreuna cu doctorul Yanagisawa recomanda vitamina C orala pentru prevenirea COVID-19 si lupta pentru a putea aduce in fata publicului informatii despre terapia cu vitamina C intravenoasa si orala.

Comentariile din februarie ale doctorului Cheng cu privire la tratamentul cu vitamina C: “Vitamina C este foarte promitatoare pentru prevenire si este deosebit de importanta pentru tratarea pacientilor intr-un stadiu avansat al bolii atunci cand nu exista un tratament mai bun. Peste 2000 de oameni au murit si cu toate acestea nu am vazut sau auzit de tratamentul cu vitamina C intravenoasa la niciunul din cazuri. Concentrarea pe vaccin si pe alte medicamente cu efect antiviral este nepotrivita”, a mai spus acesta.

“Dozele suficiente si mari de vitamina C sunt critice in cazul pandemiei. Vitamina C nu este doar un antioxidant foarte bun, dar este adanc implicata in uciderea virusilor si prevenirea replicarii acestora. Importanta administrarii vitaminei C intravenos nu este doar pentru prevenirea infectarii cu virusul. Este vorba de sindromul tulburarii respiratorii acute (ARDS, adica Acute Respiratory Distress Syndrome) ce este responsabil cu moartea celor mai multi pacienti cu coronavirus.

Pacienti vindecati cu vitamina C intravenos

Declaratia oficiala a spitalului din cadrul Universitatii Xi’an Jiaotong este urmatoarea:” In dupa-amaiaza zilei de 20 februarie, alti 4 pacienti cu implicatii severe ale pneumoniei din cauza noului coronavirus s-au recuperat la spitalul Tongj, C10 West Ward. In trecut, alti 8 pacienti au fost externati din acest spital. Administrarea unor doze mari de vitamina C a avut rezultate bune in aplicatiile clinice. Consideram ca pentru pacientii cu pneumonie severa si bolnavii critici, tratamentul cu vitamina C trebuie initiat cat mai curand dupa internare. Administrarea imediata a vitaminei C in doze mari are efect antioxidant puternic, reduce raspunsurile inflamatorii si imbunatateste functia endoteliala. Dozele mari de vitamina C trateaza infectiile virale si poate preveni si trata infectii mult mai grave precum MERS, SARS, ARDS.”

Nu este un secret ca vitamina C este excelenta in cazuri de gripa si infectare cu alti virusi. Ea este folosita intravenos inca din anii ’40, fiind utilizata cu succes in cazuri de gripa, SARS si pneumonii virale.

Medici din toata lumea au afirmat ca starea de sanatate a pacientilor cu infectii virale, inclusiv coronavirus, este imbunatatita chiar dupa prima injectie cu vitamina C, iar in cel mult 48 de ore recuperarea este aproape totala.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...