Cum sa prepari antibiotic natural acasa?

Cu totii stim ca natura este miraculoasa, ea pune la dispozitie o multitudine de plante ce ajuta sa ne mentinem sanatosi, fara medicamente. Unele din ele au proprietati anti-bacteriene, iar aici natura isi dovedeste superioritatea.

Multe diete terapeutice se bazeaza pe plante proaspat stoarse. Acestea au multe beneficii, ele vin cu elemente anti-bacteriene si anti-inflamatorii, necesare pentru o viata sanatoasa.

Iata cum sa prepari antibiotic natural acasa

  • 1 capatana de usturoi
  • 1 mana de cimbru
  • 1 ardei gras verde
  • 1 mar
  • 2 morcovi

Se storc toate ingredientele la blender. Se bea de 3 ori pe zi, cu 30-40 de minute inainte de fiecare masa.

Sucul se bea imediat dupa stoarcere, la temperatura camerei, pentru a-si pastra toate calitatile si beneficiile.

Alimente si ceaiuri contra infectiilor

Vitamine si saruri minerale in caz de infectii: A, C, Cu+C, S, Au, Cu+Au+Ag.

Alimente: morcov, patrunjel, pastarnac, telina, sfecla rosie, cartof, tomate, spanac, loboda, andive, cicoare, fasole, vinete, anghinare, pere, gutui, cirese, visine, alune, castane, lamai.

Ceaiuri: dud (antiscorbutic, vitamina C), afin, albastrele, busuioc, ciubotica-cucului, coada-calului, coada-soricelului, nalba, nuc, plamanarica, plop negru, porumbar, scai vanat, ienupar, levantica, musetel, soc, sulfina, traista-ciobanului, trei-frati-patati, zmeur.
*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

You may also like...