Cum alegi cele mai ieftine oferte din promotiile eMAG

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Toate ofertele pot fi consultate AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte interesanta a celui mai mare retailer online din Romania. Preturile electrocasnicelor sunt reduse chiar si cu 45% in multe cazuri. Exista cateva oferte Best Sellers, adica cele care se vand cel mai bine si se epuizeaza cel mai usor. Noi le-am gasit pentru dumneavoastra si vi le prezentam in cadrul acestui articol.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider Arctic

emag saptamana electrocasnicelor 1

Prima oferta din promotie pe care v-o recomandam si care se regaseste intr-un stoc limitat este pentru frigiderul de la Arctic. Acest frigider are 2 usi, e dotat cu congelator, volumul total de depozitare este de 278l si face parte din clasa energetica A+. Mai multe detalii si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Combina frigorifica Indesit

emag saptamana electrocasnicelor 2

Trecem in revista si oferta pentru combina frigorifica de la Indesit care este de cea mai buna calitate si are un discount de 27%. Combina face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 174cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe SLIM Beko

emag saptamana electrocasnicelor 3

Schimbam regstrul, insa ramane in categoria electrocasnicelor mari. Masina de spalat rufe de la BEKO este un model SLIM, cu dimensiuni mult reduse, care se vinde incredibil de bine. Nici nu este de mirare, avand un discount real de 27%. Masina are capacitate de incarcare de pana la 6kg rufe murdare, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Pretul ei poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Arctic

emag saptamana electrocasnicelor 4

O alta masina de spalat foarte ieftina, dar si foarte buna este cea de la Arctic, produsa chiar in Romania. Masina are o capacitate de incarcare ceva mai mare, de 7kg, 1000 RPM forta de centrifugare pentru a scoate rufele ca si uscate la finalul unui ciclu de spalare si in plus face parte din clasa energetica A+, avand un consum moderat de electricitate. Toate detaliile si oferta eMAG cu 25% discount le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Hota incorporabila telescopica Star Light

emag saptamana electrocasnicelor 5

Continuam cu categoria incorporabilelor care au oferte mai bune ca niciodata. Hota incorporabila de la Star Light este telescopica si se poate retrage, lasand spatiu mai mult in bucatarie. Aceasta hota e una dintre cele mai bine vandute, are o putere de absorbtie de 204mc/h si e dotata cu un singur motor. Latimea hotei este de 60 cm si exteriorul sau este din inox si metal vopsit care pot fi curatate cu mare usurinta. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Cuptor cu microunde Samsung

emag saptamana electrocasnicelor 6

Ultima oferta din promotie pe care v-o recomandam si care este un best sellers e cuptorul cu microunde de la Samsung. Acesta are marele atuu ca e de o calitate deosebita si beneficiaza discount de 31% de la eMAG. Cuptorul are volum de 20l, putere 800 W si este digital. Oferta completa poate fi vizualizata la URMATORUL LINK.

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...