Chisturi pe rinichi. Remediu eficient cu ajutorul a 3 plante medicinale

Boala polichistica renala determina formarea unor chisturi pe rinichi, niste pungute rotunde, necanceroase, care contin lichid. Aceasta afectiune este mostenita, in care mai multi ciorchini de chisturi se dezvolta pe rinichi, determinand marirea acestor organe si, in timp, pierderea functiei rinichilor. 

Chisturi pe rinichi – Tratament

Tratamentul in cazul acestei afectiuni este sa se tina sub control simptomele si sa se evite complicatiile. Este bine de stiut ca, in mai toate afectiunile renale, consumul adecvat de lichide este esential in tratarea rinichiului polichistic, iar daca aceste lichide sunt preparate si din plante cu actiune terapeutica, efectele sunt cu mult sporite.

Iata mai jos cum sa prepari un remediu din plante medicinale pentru chisturi la rinichi:

Pentru a prepara remediul pentru chisturi la rinichi, ai nevoie de 3 plante medicinale: matasea de porumb, macrisul-iepurelui si urzica moarta.

Se face un amestec din parti egale si se prepara o infuzie cu o lingura de planta la o cana de apa. Se beau cate 2 ceaiuri pe zi, dimineata si seara.

De asemenea, ceaiurile trebuie dublate de bai de sezut cu coada calului si administrat lapte de troscot (o lingurita de planta se opareste cu o cana de lapte clocotit, dupa care se lasa putin la infuzat si apoi se strecoara), din care se beau 3-4 cani pe zi, efectul este uimitor.

Endometrioza, boala cu multe necunoscute care poate duce la infertilitate

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...