Cel mai puternic antibiotic natural. Reteta

Cel-mai-puternic-antibiotic-natural

Un medic american, Richard Schulze, a descoperit reteta pentru cel mai puternic antibiotic natural, ce poate vindeca numeroase infectii. Nu doar ca trateaza cu succes si cele mai grave infectii, dar intareste si sistemul imunitar in acelasi timp. Iata reteta celui mai puternic antibiotic.

Ingredientele naturale din aceasta reteta au fost folosite dintotdeauna de stramosii nostri pentru a vindeca si trata diverse afectiuni. Insa, combinatia acestor ingrediente puternice a dus la rezultate incredibile.

Reteta cel mai puternic antibiotic natural

  • 700 de ml de otet din cidru de mere
  • 2 linguri proaspete de hrean ras
  • 1/4 cana de usturoi tocat marunt
  • 1/4 cana de ceapa tocata marunt
  • 1/4 cana de ghimbir proaspat ras
  • 2-3 ardei foarte iuti tocati marunt

Tinctura se prepara foarte usor, folosind un borcan de sticla, in care se pun toate ingredientele tocate. Peste ele se toarna cu grija otetul din cidru, se pune capacul la borcan si se agita. Se pune la macerat intr-un loc racoros si se agita zilnic, timp de 2-4 saptamani. Dupa ce s-au macerat ingredientele, se toarna in sticle de culoare inchisa si se tine la loc intuneact si la racoare.

Se consuma zilnic o lingura de tinctura, diluata cu putina apa pentru cei care suporta mai greu gustul puternic. Persoanele care doresc sa vindeca infectii mai grave sa consume 5 linguri de tinctura zilnic.

Beneficiile ingredientelor pentru sanatate

Otetul ajuta la distrugerea agentilor patogeni, inclusiv a bacteriilor. A fost folosit in mod traditional pentru curatarea si dezinfectarea, tratarea ciupercilor unghiilor, paduchilor, verucilor si infectiilor urechii. Cu toate acestea, multe dintre aceste aplicatii nu au fost confirmate in prezent de cercetari.

Hipocrate, tatal medicinei moderne, a folosit otet din cidru de mere pentru curatarea ranilor in urma cu peste doua mii de ani. Otetul a fost folosit pentru conservarea alimentelor, iar studiile arata ca impiedica bacteriile (cum ar fi E. coli) sa creasca in alimente si sa le strice. Cautati o modalitate naturala de a va conserva mancarea? Atunci otetul de mere ar putea fi extrem de util. Au existat, de asemenea, rapoarte anecdotice despre otetul de mere diluat care ajuta la acnee atunci cand este aplicat pe piele, dar nicio cercetare nu confirma acest lucru.

Usturoiul are o substanta care contracareaza eficient tulpinile bacteriene. Compusul chimic puternic gasit in usturoi contracareaza bacteriile rezistente prin paralizarea sistemului sau de comunicare. Previne secretia de toxina ramnolipida care poate distruge celulele albe din sange, care sunt vitale pentru sistemul imunitar de aparare.

Putem gasi mai multe microorganisme in jurul nostru, precum si in corpul nostru, care in mod normal dauneaza corpului nostru. In acest caz, extractele de ceapa si uleiurile esentiale pot suprima cresterea microorganismelor daunatoare, cum ar fi bacteriile si infectiile. Deci, ceapa trebuie inclusa in dieta noastra obisnuita pentru a ne apara de aceste microorganisme daunatoare.

Vezi si: Antibioticul natural care trateaza problemele respiratorii si nu numai

Ghimbirul proaspat este format din Gingerol, substanta bioactiva care poate ajuta la scaderea riscului de infectii. Extractul de ghimbir poate preveni cresterea multor tipuri diferite de bacterii. Este extrem de eficient impotriva bacteriilor orale legate de bolile inflamatorii ale gingiilor, cum ar fi gingivita si parodontita. Ghimbirul proaspat poate fi eficient impotriva virusului RSV, o cauza frecventa a infectiilor respiratorii.

Ardeiul iute are capacitatea de a ucide ciupercile si de a preveni formarea de agenti patogeni fungici. Cercetarile cu privire la consumul de ardei iute au constatat ca substanta numita capsaicina a fost activa impotriva a 16 tulpini diferite de ciuperci, inclusiv Candida.

Candida este o ciuperca care ajuta la absorbtia si digestia nutrientilor, atunci cand se afla la niveluri adecvate in organism. Simptomele candidei includ dezechilibrul hormonal, dureri articulare, probleme digestive si un sistem imunitar slab.

Hreanul are izotiocianat de alil care ofera un gust intepator. Acest ulei ofera proprietati antimicrobiene impotriva diferitilor agenti patogeni. Studiile au evaluat activitatile antibacteriene si antimicrobiene ale radacinii de hrean. Studiul a fost realizat folosind ulei esential de hrean pentru conservarea fripturii de vita si a prevenit alterarea. Carnea de vita cu hrean impiedica dezvoltarea bacteriilor care o fac sa se strice. Radacina ofera efecte pozitive ale fagocitelor, care este un tip de celula din corp care absoarbe bacteriile. Studiul efectuat la soareci a rezultat ca hreanul a promovat activitati antimicrobiene ale fagocitelor care contracareaza bolile si infectiile.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...