Cate creme ar trebui sa isi cumpere o femeie

Exista o multime de creme pe piata, multe dintre ele foarte bune insa nu toate la fel de importante. Facem un mic bilant al celor mai importante creme pe care ar trebui sa șs le cumpere o femeie.

Fiecare crema este cu proprietati diferite si e gandita pentru anumite nevoi ale corpului, tocmai de asta nu aplici pe gat o crema de calcaie si nici in jurul ochilor alte crema pentru cuticule. Specialistii sustin ca numai pentru zona fetei o femeie ar avea nevoie de cel putin cinci creme diferite.

Crema de corp

Crema de corp e probabil cea mai importanta si nelipsita din trusa de ingrijire personala a oricarei femei. Exista si diferite creme de corp, spre exemplu vara e nevoie de creme mai usoare ce intra rapid in piele si nu lasa suprafata uleioasa, in timp ce iarna pielea tide sz se usuce mai mult xi e bine sz alegi o cremz care hidrateazz suficient de bine corpul.

Crema anticelulitica

Orice femeie se confrunta la un moment dat in viata cu celulita. Implicit se va ajunge si la nevoia unei creme anticelulitice. Acest tip de cremă anticelulitică se aplica doar in zonele cu probleme pentru că are rolul de a intensifica circulatia, dar in acelasi timp si detoxifiaza si energizează pielea.

Crema de noapte

Desi nu i se acorda atat de multa importanta pe cat ar trebui, crema de noapte poate avea efecte mari asupra protejarii pielii pe termen lung. Crema de noapte trebuie sa fie mai hidratanta, mai grasa si mai consistenta deoarece joaca un rol important pentru protejarea epidermei in timpul perioadei somnului. Se aplica seara, evident, iar nutrienții se absorb mai bine si permit celulelor sa se regenereze pe timpul noptii.

Diferenta intre o crema de zi si una de noapte consta in faptul ca cea de noapte nu contine factor de protecție si are, in schimb, multe vitamine cu grad lent de absorbtie, avand timpul necesar peste noapte.

Demachiantul

Demachiantul sub forma de crema este indicat tenurilor mai uscate pentru ca spre deosebire de o apa micelara sau de gelurile spuma este mai eficient.

Crema de maini

Nu in ultimul rand, crema de maini este foarte importanta si tinde sa fie o crema mai grasa decat crema de corp. Ideal este sa o aplici de mai multe ori pe zi, dupa ce te speli pe maini, si o poti utiliza chiar si pentru coate. Este vorba de pielea cea mai expusa care trebuie ingrijita cel mai mult.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...