Case cu etaj mansardat. 2 proiecte cu ”spirit tanar”

Ce poate fi mai frumos decat un vis indeplinit, cu casa si etaj mansardat, un loc de tihna si bucurie? Daca ai astfel de dorinte, afla ca acest vis poate fi indeplinit pana la urma. Iata 2 proiecte de case cu etaj mansardat pentru familii tinere, care iubesc lucrurile moderne.

Case cu etaj mansardat – casa cu living imens, 3 dormitoare si terasa pentru musafiri

Un proiect de casa tineresc este cu suprafat utila de 109,97 mp, suficient pentru o familie de tineri, din care suprafata construita este de 77,90 mp, iar suprafata desfasurata este de 159,15 mp. Este o casa ce se potriveste atat in mediul urban, cat si in mediul rural.

Parterul este prevazut cu 7 incaperi, din care vestibul, hol, baie, bucatarie, living, spatiu depozitare, terasa. Mansarda are palier, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane. Mansarda poate fi impartita in dormitor pentru adulti, unul pentru copil si un dormitor de oaspeti.

Livingul are 38,95 mp, un spatiu extrem de generos pentru primirea prietenilor si pentru petrecerile in familie. Terasa are o suprafata de 37, 47 mp si este un spatiu excelent pentru petrecerile in aer liber si nu numai.

proiect casa 1

plan casa 1

plan 2 casa 1

Case cu etaj mansardat – casa ultra-moderna potrivita pentru o familie de tineri

Un alt proiect este o casa cu spatii generoase, ce se potriveste mai ales in mediile urbane, nefiind total nepotrivita nici pentru mediul rural. Suprafata utila este de 150,78 mp si are etajul mansardat prevazut cu 2 dormitoare.

Parterul este mare, spatios, cuprinde toate incaperile necesare intr-o casa: hol, vestibul, bucatarie, sas, baie, living, platforma acces, camera tehnica, garaj, terasa, baie, dormitor, dressing. Mansarda este prevazuta cu palier, 2 dormitoare si o baie.

Garajul are 18,55 mp, iar terasa 22,46 mp, iar parterul are si living si dormitor, o casa excelenta pentru tineri cu copii. Mansarda poate fi dedicata in intregime spatiului pentru copii, in timp ce parterul, prevazut cu terasa sa fie spatiul pentru adulti.

Livingul are 31,60 mp, iar bucataria 12,30 mp, spatii suficient de mari pentru desfasurarea tuturor activitatilor din casa. Camera tehnica poate fi folosita ca si camera de lucru, spatiul unde se pot retrage adultii oricand pentru un moment de liniste. Vezi si: Securizarea casei – 5 lucruri importante pe care trebuie sa le faci ca sa te feresti de hoti

proiect casa 2

plan 1 casa 2

plan 2casa 2

Surse: www.proxon.ro

Surse foto: www.proxon.ro

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

Daca iti plac articolele noastre si vrei sa ne fii alaturi si pe Facebook, te asteptam sa te alaturi comunitatii printr-un Like:

You may also like...